Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edina 8103 kérdése:
Vannak itt olyan csajok, akinek nagyobb az átlágnál a csiklója? Pl nekem nagyobb az átlagnál, tehát szemmel észre vehető! Ha fel vok izgulva akkor még nagyobb!
Figyelt kérdés
Zavar ez titeket,vagy a pasitok szereti?Engem csak akkor zavar,ha pl úszás után tüsolok és a nézik a csajok a puncimat!2018. okt. 29. 05:49
1/12 anonim válasza:
Engem izgat a nagyobb csikló,megnézném milyen ha fel vagy izgulva!!!😁
A pasid biztos imádja nyalogatni,szopogatni???
Ha csak bugyiba vagy akkor is látni??
2/12 anonim válasza:
Nem, nekem nem is látszik semmi, csak ha széthúzom.
3/12 anonim válasza:
Nagy vagy extrém Nagy? Láthatom? :)
4/12 A kérdező kommentje:
1-es!Igen szereti nagyon,és ja ha bugyiba vok úgy is látni!!!
2018. okt. 29. 06:00
5/12 anonim válasza:
Nagyon is jó és izgató a pasid szerencsés!
7/12 A kérdező kommentje:
Tóth Csabika!!
Igen nagyobb az átlagnál,viszont nem nőtt farkam,és ne gondold,hogy én fogom megfarkalni a pasimat!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2018. okt. 29. 06:27
9/12 anonim válasza:
Nyalnám a csiklódat egésznap!!Meg vagyok őrülve a nagycsiklóért!!!
Küldj képet!!Had legyen egy jó napom!!😁😁😁
10/12 anonim válasza:
Hát az is kérdés persze, hogy mennyire nagy. Volt már olyan párom, akinek viszonylag nagy (?) csiklója volt, nekem annyira nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!