Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátom spermája gennyes volt ez Gonnorhea nemi betegségre utal?
A barátom a számba élvezett el és amikor be mentem a fürdőszobába kiköpni a spermát a mosdóba akkor láttam hogy nem fehér hanem ilyen zöldes sárgás és a íze is sokkal rosszabb volt a szokásosnál.
Megcsal a barátom?
Gonnorheás lehet?
Nekem nincs semmilyen nemi betegségem tőlem nem kaphata el.
Gonnorheás? Az milyen? Még sose hallottam!
N
Gonnorhea kankó tripper ez egy csúnya nemi betegség Magyarországon sajnos az egyik legnépszerűbb nemi betegség.
A nemi szervek gennyesedése az első tünet de ha nem kezelik meddőség is kialakulhat.
Holnap irány az orvos. És ha nem is szószerine de elmondani hogy gyanakszol. És nuku szex addig amig nem vagy biztos.
De a baktérium neve gonorrhea, vagy latinul gonorrhoea, de szerencsésebb vagy ha meg sem ismered a dolgot! Remény azért van! Szurkolok neked! Most vannak hülye járványok!
De még nem mondtam el neki hogy a mosdóba a gennyes spermáját köptem ki még nem szóltam róla.
Csütörtökön most ő alszik itt nálam valószínű hogy most is szexelni akar mert mindig nyagatt hogy csináljuk a gumit pedig valóban gyűlöli velem is mindig gumi nélkül akarja amit én teljesítek neki ha tudom hogy nem fekszik össze mással mert attól még hogy pasi az nem jogosítja fel arra hogy más lányal is lefeküdjön gumi nélkül.
@7: https://www.youtube.com/watch?v=_GP5_NQ_LEs
Nem nagyon lehet mit hozzáfűzni az egészhez. Ha van egy kis eszed, most azonnal felhívod, hogy holnap húzzon orvoshoz és te is elballagsz a nőgyógyászodhoz. Mondj el mindent, mert azzal ártasz a legkevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!