Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindig bejelenti, hogyha el fog menni! Mit válaszoljak rá, hogy ne legyen kellemetlen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem rosszból mondja, hanem, mert nagyon figyelmes velem és azt akarja, hogy én minél többször.. ami sikerülni is szokott.. :) csak nekem olyan "furi" hogy mindig bejelenti, hogy nemsokára.. nem is ez a furi hanem,hogy legtöbbször annyit mondok rá, hogy "nem baj" vagy hogy "gyere".. de ez olyan sablonosnak tűnik.. mi lenne a jó szó ilyenkor erre? hogy ne hangozzon hülyeségnek amit mondok és izgató is legyen?2018. okt. 27. 21:52
1/16 anonim válasza:
ezen ne problémáz
inkább szóljon mint váratlanul Torkon vagy arcon lőljön
Illetve a pasik ezzel is tudatják h igen annyira jó vagy h most mindjárt jönn elmegy stb
pozitívumként fogd fel
3/16 anonim válasza:
ui
erre nem kell illetve nem muszáj válaszolni szimplán csak várd a beteljesedését
vagy segíts rá mégjobban
4/16 anonim válasza:
mond neki hogy nem kell bejelenteni aranyosan.barátnőm annyit szokott mondani hogy oké csak ne a hajamba :D meg hogy oké csak ne menjen félre xd
5/16 anonim válasza:
Mi a baj azzal, hogy gyere? Én speciel egyáltalán nem érzem sablonosnak és kínosnak, amikor az élvezettől nyögve válaszolom neki.
8/16 anonim válasza:
Én sokszor szimplán mosolygok rá és olyan pózban vagyok (kar, arc, nyak), amit szeret (kicsit ilyen élvezősebb pózt vágok :D) ezzel picit még húzom + szorosan magamhoz húzom, simogatom gyengéden, a szemébe nézek és kifejezen h orulok neki.:D persze nem mindig,de néha erzem, hogy neki kellemetlen, hogy meg nem megyek el es nem akarom, hogy ez ilyen kudarc legyen...:)
9/16 anonim válasza:
A gyerével szerintem nincs baj. De ha olyan pózban vagytok, akkor csókóld meg vadul vagy egyszerűen mosolyogj rà. Nem muszáj mondani vmit. De "örülök" is lehet, vagy "szeretlek" vagy bármi...
10/16 anonim válasza:
Sztem nincs abban semmi furi h szól h nemsokára elmegy, inkább minthogy ő elélvez te meg még sehol sem vagy.
Nem muszáj erre válaszolnod, vagy ha szeretnél akk azt is mondhatod h hova akarod h elélvezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!