Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akik kozmetikusnál csináltatják az intim gyantát. Nem kellemetlen ennyire kiszolgáltatottnak lenni egy kvázi idegennek?
Figyelt kérdés
2018. okt. 22. 16:09
1/8 anonim válasza:
Nekem nem, pedig azért szemérmes vagyok idegenek előtt. Az elsőnél kicsit talán zavarban voltam, de igazából ő napi szinten lát ilyet, és egyáltalán nem érdekli a puncim, neki ez a munkája része. Meg közben beszélgetünk, oldja a hangulatot szerintem.
2/8 anonim válasza:
Hát akkor még pasiként:/ viccet félre téve nem kell annak lenned menj egy idősebb nénihez aki már régota csinál ilyet nagyon barátságossak szoktak lenni mond el neki mit szeretnél ő érteni fogja neki is ez a foglalkozása is hidd el minden képpen partnerkedni fog ha nem akkor se érezd magad kellemetlenül akkor mész másikhoz de erre nem hinném hogy sor kerülne 100%ra mondom.:)
3/8 anonim válasza:
nem mert ismerem
de már magamnak csinálom
olcsóbb és ugyanúgy meg tudom csinálni
5/8 anonim válasza:
Elsőre kellemetlen volt, de már nem.
6/8 A kérdező kommentje:
És ugyanígy gondolnátok, ha egy férfi csinálná ? Bocs a tudatlanságomért, lehet, hogy ilyen szakmában nincs is férfi... csak arra akarok kilyukadni, hogy szinte az összes komment arról szól, hogy teljesen ki lehet zárni a "tudatból" azt aki csinálja...akkor ennyi erővel az illető férfi is lehetne
2018. okt. 22. 18:48
7/8 anonim válasza:
Nocsak!
Ha érdekel benneteket... férfi vagyok, és intim szőrtelenítést vállalok!
8/8 anonim válasza:
Amikor előtte egyeztetünk telefonon,kiderül, hogy az adott kozmetikus nő vagy férfi,ami persze csak elmélet, hiszen pasi kozmetikussal nem találkoztam,amúgy is mindig ugyanahhoz járok, de férfival nem csináltatnám az tuti. Az előző válaszoló is csak puncit akar látni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!