Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők a ti szemetekben férfiatla...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők a ti szemetekben férfiatlanabb az akinek csak 12-14 centis penisze van, mint akinek 18-20 centise van?

Figyelt kérdés
És a magasság? Férfiasabb az aki 180 centi felett van?
2018. okt. 27. 10:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Igen,gáz vagy!!!
2018. okt. 27. 10:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Én nekem 14.5 centi, de 190 cm magas vagyok.
2018. okt. 27. 10:21
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem férfiatlanabb, de nekem kell a 18 körüli... és viszonylag sok férfivel voltam és tudom mit szeretek. Ez tapasztalat. Nem vagyok kitágítva, mert ha most bedugnám elérem a méhszájamat...Magasság +175cm, én olyan 163 körül vagyok. Passzolni kell, sok nőnek elég a 10cm vagy van aki csikló centrikus, én nem. Én popsi és G pont és hüvely centrikus vagypk, nekem kevés lenne.
2018. okt. 27. 10:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Pont megfelelő a 15 cm, mivel a hüvely hátsó része nagyon érzéketlen,csak az első része az ami érzékenyebb, na meg a méhszájnál lévő rész. Tökmindegy a hosszúság, inkább a vastagság a fontosabb nekem,na de az sem olyan lényeges, fontosabb az, hogy kihez tartozik :D.

A magasságod is tökéletes.

2018. okt. 27. 10:30
 5/12 anonim ***** válasza:
3, válaszoló vagyok. A G pontom nekem... nem tudom neked hány centire van a bemenettől olyan 7-9cm-re van. na most mondjuk állva hátulról.. úgy hogy olyan 48 kg vagyok, de kerek a popsim, felvesz a testem kb 5cm-t plusz amikor mozog bennem a pasi akkor az szintén 5centi kb, ahhoz kell egy min 18 centi farok, nem?
2018. okt. 27. 10:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Szerinten a g pont 4-5 centire van.
2018. okt. 27. 10:43
 7/12 anonim ***** válasza:
28%
Nem férfiatlanabb, análhoz jó lenne pl.
2018. okt. 27. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:
61%
A páromé 14 cm, és 168 cm magas és iszonyatosan férfias, van néhány elődöm és mellesleg 13 éve vagyunk együtt! Szóval erről ennyit!
2018. okt. 27. 12:46
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem phaszban merem a férfiasságot. :) Mert nem azért szeretek valakit. Legyen udvarias vicces illjunk össze és kész. Magasság meg jó ha magasabb nálam, de az nem nehéz, mert 163 cm vagyok. De ha teszem azt velem egymagas lenne valaki de amúgy minden tekintetben jól megvagyunk akkor ez huszadrangu.
2018. okt. 27. 14:11
 10/12 anonim ***** válasza:
A 12cm az majdnem mikro kategória Örülj, hogy neked nem kell emiatt szenvednek, nem értem a problémád.. A te méreted abszolút átlag, akkor már aggódhatnál, ha ilyen semmi nevetséges 12_3,5cm-es selejttel lennél megátkozva mint én.. Tudom, hogy nőkhöz írtad ki a kérdést de 1-2 kivételtől eltekintve ne várj őszinte választ. A méret igenis számít és a kisfarkúaktól a jelentős többség megszabadul rövid időn belül.. Látom a magasság is téma. Na abból is "jól" állok a 170cm-es törpe alacsonyságommal, hisz az átlag Mo-i férfi testmagasság 178cm. Alacsonyság mellé kisfarkúság és rondaság is.. Vannak akik sokkal rosszabbul jártak mint te.
2018. okt. 27. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!