Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudom, hogy ez csak egy mém,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy ez csak egy mém, viszont elgondolkoztatott. Van ilyen?

Figyelt kérdés

Férfiak!

Lovagló pózban tényleg tud unalmas vagy kevésbé jó lenni ahogy a nő mozog?

Nem vagyok túl tapasztalt ezért kérdezem.

[link]

2018. okt. 26. 23:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Párom nevében írok, neki speciel a lovagló póz az egyik kedvence. Persze biztosan lehet azt is rosszul csinálni, de akkor meg tényleg azért van a szája a kedves úriembernek, hogy közölje, mit, hogyan szeret. És igen, tényleg lovagló pózban is tud a pasi mozogni alalulról, szóval nem muszáj a nőtől várni a csodát.

Én párom szereti, mikor meglovagolom, akár lassan, érzékien, akár vadabbul, gyorsan. És persze folyamatosan kommunikálunk, szóval ha van valami ötlete akármelyikünknek, hogy valami lehetne jobb is, akkor azt mondjuk. A szex csak így működik jól.

21L

2018. okt. 27. 07:20
 12/14 anonim ***** válasza:
21 éves lány teljes mértékben felvilágosítot benneteket. Ez így működik,vagy így kellene. Mi ezzel a pózzal szoktunk kezdeni,a nejem kedvence,Lehet ezt is jól-rosszul csinálni,mint minden póztmvagy egyáltalán az egész aktust. kÉT ÚJDONSÜLT PARTNER KÖZT EZ MEGESHET,DE A KÉSŐBBIEK FOLYAMÁN MÁR KÍNOS LEHET
2018. okt. 27. 11:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki a mémet csinálta, az meg kommunikáció szempontjából selejtes, meg is érdemli a "viszkető kutya" csajt. :D

Egy normális lovagló közben a pasi a két kezét nem maga mellett lógatja, hanem fogdossa közben a nőt, legyen az mell, combok, fenék, csípő, ami közben rá is tud segíteni a mozgásban. Ha a combjaim nem bírják, a pasim alulról kezd lökni. Nem vagyok egy nagyon tapasztalt lepedőakrobata, mert nem voltam sok férfival, de az én pasim mégis lovaglónál szokott a legnagyobbat élvezni.

Mi ebben a baromi nehéz?

20L

2018. okt. 28. 16:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk alapvetően nem szokott vele probléma lenni, de vannak olyan időszakok, amikor nem bejövős ez a dolog, vagy én, vagy a pasim nem kívánja, de olyan is van, hogy egyikünk se. Van olyan, amikor ő annyira nem érzi, nem élvezi, nekem viszont nagyon tetszik, olyankor csináljuk, néha rásegít alulról, néha meg váltunk, ha élveztem. Máskor meg semmi baj nincs vele, és szinte könyörög érte... Szóval ez is helyzetfüggő.
2018. okt. 31. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!