Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy ez csak egy mém, viszont elgondolkoztatott. Van ilyen?
Férfiak!
Lovagló pózban tényleg tud unalmas vagy kevésbé jó lenni ahogy a nő mozog?
Nem vagyok túl tapasztalt ezért kérdezem.
Párom nevében írok, neki speciel a lovagló póz az egyik kedvence. Persze biztosan lehet azt is rosszul csinálni, de akkor meg tényleg azért van a szája a kedves úriembernek, hogy közölje, mit, hogyan szeret. És igen, tényleg lovagló pózban is tud a pasi mozogni alalulról, szóval nem muszáj a nőtől várni a csodát.
Én párom szereti, mikor meglovagolom, akár lassan, érzékien, akár vadabbul, gyorsan. És persze folyamatosan kommunikálunk, szóval ha van valami ötlete akármelyikünknek, hogy valami lehetne jobb is, akkor azt mondjuk. A szex csak így működik jól.
21L
Aki a mémet csinálta, az meg kommunikáció szempontjából selejtes, meg is érdemli a "viszkető kutya" csajt. :D
Egy normális lovagló közben a pasi a két kezét nem maga mellett lógatja, hanem fogdossa közben a nőt, legyen az mell, combok, fenék, csípő, ami közben rá is tud segíteni a mozgásban. Ha a combjaim nem bírják, a pasim alulról kezd lökni. Nem vagyok egy nagyon tapasztalt lepedőakrobata, mert nem voltam sok férfival, de az én pasim mégis lovaglónál szokott a legnagyobbat élvezni.
Mi ebben a baromi nehéz?
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!