Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok férfiről tudják a nők, hogy szexelni akarnak, de ők általában oda mennek, ahová az érdekük kívánják. Ha ez csak egy elmélet, akkor miért nem állnak oda ingyen és bérmentve olyanokhoz, akiknek szüksége van rá?
Figyelt kérdés
2018. okt. 26. 21:11
11/13 A kérdező kommentje:
Neked fáj az igazság. Hát miért nem ingyen és bérmentve fekszel le emberekkel? Miért vannak elvárásaid? A férfi mikor kér tőled bármit bármit a szexért cserébe? Testet-testért ezt fogd fel! Ezt ti nálatok frusztrált nőknél szokás, hogy le kell tenni az asztalra ahhoz, hogy hozzátok nyúlhasson valaki. Ez mutatja az emberi szint alját. ha csak zsíros kenyér jut a szádba és nincs utazás, akkor már nem is adnád oda magad? Na itt van a lényeg.
2018. okt. 28. 16:02
12/13 he84 válasza:
Nekem nem fáj semmi, nem vagyok frusztrált, neked fáj. De igen, a legtöbb nőnél ingyen van, de fogd már fel, ha nem szimpi valaki, akkor a feje tetején is állhat, akkor se fog vele lefeküdni! Random idegenekkel nem mindenki fekszik le, a normálisak legalábbis nem. Eléggé fura és szomorú, ha neked az nagy elvárás és fizetés, hogy egy illető legyen szimpi és rendes, legyen közös téma. Mint mondtam, akkor feküdj le minden olyan nővel, aki nem szimpi neked egy kicsit se. Azt biztos nem tennéd, de te ezt várod el a nőktől a férfiak ügyében. Azt meg nem hiszem el, hogy neked nincs egyetlen pici elvárásod se. Mondom, akkor büdös, gonosz, beképzelt, buta nőkkel is feküdj le random. Kíváncsi lennék.
13/13 StevenUp válasza:
Én ezt úgy hívom hogy "természetes szelekció"
Ami adott esetben azt jelenti hogy az a pasi aki nem képes olyan szinten lenyűgözni egy nőt hogy az letolja a bugyit, na az a pasi ne is szaporodjon... Mármint az esélyt is zárjuk ki annak hogy egy ennyire életképtelen ember utódokat hozzon világra. Mert egy ilyen embernek nem lehet talpraesett illetve kicsi az esélye hogy talpraesett gyereke legyen
Ez az állatvilágban is élő szabály így az emberek közt sem baj ha valahol szelektálunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!