Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a behatolást élvezem de aztán semmit?
Mikor beteszi akkor az nagyon jó érzés de utánna, szószerint semmit nem érzek mikor bennem mozog, ez mennyire normális?
Ezzel lehet vmit kezdeni?
24L
Közben néha unatkozok.. de minden jó(rendesen felizgulok) tényleg mindent megtesz hogy nekem jó legyen.
Nem csak egy barátom volt és mindnél ezt éreztem a semmit.
Vannak erre krémek
Nem tudom működnek e
Egy próbát megér
Bármelyik Rossmannban
Kicsit ficánkolj, helyezkedj közben , csípődet mozgasd, hogy érje inger a csiklódat.És ezt a párod is fogja élvezni.
Én pl szeretem, ha a pasimnak van a szeméremdombján szőr, mert az nagyon tud ingerelni.
Hátsó behatolásnál előfordul, hogy a herék pont a csiklódat érintik, ebben a helyzetben sem szabad passzívan várakozni, mozogj, keresd a megfelelő pozíciót.eközben Te is ingerelheted a csiklódat, ez a pasiknak is öröm, mert ezzel őket is ingerled, a tudat, látvány, mind.De akár egy kispárnát is helyezhetsz a csiklódhoz!
Izgasd a csiklódat közbe,vagy a pasid,úgy sokkal jobb lessz és eltudsz élvezni!!
31:L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!