Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a férjem nem akar velem szexelni?
Hogyan ébresszem fel újra a vágyát irántam.
1 éve szültem és ezalatt az 1 év alatt 4x voltunk csak együtt. Én akár minden héten szeretném, de ő csak kényszernek élte meg ezt a pár alkalmat is. Mikor meztelenül mellé fekszem és elkezdem simogatni, akkor is elutasít. Nagyon nagyon rossz érzés. 0 vagyok mint nő, 0 vagyok mint feleség :(
Jajj. Nem szoktam hozzá szólni nagyon a dolgokhoz, de ahogy olvasom ezt a sok marhaságot, hogy megcsal meg van valakije, muszáj írnom.
Szerintem ne gyanúsítsuk szegény férjed. Először is bármi amit írok, olyan amit magambó kiindulva mondok. Terhesség után a nők hajlamosak veszteni a bőr feszességből, megereszkedik a poci, a cici és hát van egy kis súlyfelesleg is. De ezeket meg lehet szokni simán. Sokszor van, hogy a feleség terhesség alatt vagy máskor visszautasitja a férfi közeledését, ha ez sokszor előfordul akkor bizony lehetséges, hogy a férfi idővel tényleg más hölgyet keres azzal nyugtatva magát, hogy "nekem ez jár, én ezt megérdemlem" és utánna megvan a másik pár bosszúból hanyagolja a feleségét gondolvan, hogy megérdemli a szenvedést. Ilyenkor a férfiak nem gondolnak bele a nők terhesség alatti hornonális válttozására ami miatt nemnkivánosak. Ez a "hosszú" előfordulhat megcsalás nélkül is.
Másik lehetőség, hogy változó korban vana férfi, pajzsmirigy problémák. Esetleg megszokta a szexmentességet. De kérlek beszélgessetek öszintén, mond el neki, hogy te már gondoltál a megcsalásra is, érezze, hogy semmi rejtegetni valód nincs. Érezze, hogy ő is nyugodtan megnyilhat. Drukkolok nektek. :)
Nálunk is ez van,de fordítva.Én a pasi vagyok.Ahogy a második gyerekünk megszületett,szinte nem érhetek hozzá.Semmi szeretkezés,összebújás,csók.
Próbáltam vele megbeszélni,de mindig kitér a beszélgetés alól.
Neéz,nagyon nehéz.
Némelyik ember akkora baromságot ír, hogy ihaj.
Felnőtt emberekről van szó, akik talán már megtanulták kezelni a problémájukat. Nehogymár a pasinal akkora nagy baj legyen, hogy a szeretett nő várandós, majd maradt rajta egy kis súly, esetleg alul jött ki a baba, vagy bármi. Vagy a nőnél akkora probléma legyen már, hogy született egy baba, most szigorúan rá kell koncentrálnom, a férjem csepp figyelmet sem kaphat.
Egyszerűen nem kíván már, talán a szerelem is elmúlt. Ennyi. Ha szeretek valakit, akkor a fent említett problémák eltörpülnek. Főkép ezt arra értem, ha huzamosabb ideig fennáll.
3 gyermekem van, és minden vágyam, hogy a sok teendő mellett együtt legyek a férjemmel, úgy, hogy neki tényleg ne legyen gondja semmire. Mégsem elég, mert engem is elutasít a férjem "fáradtságra" hivatkozva. Egyszerűen nem kíván. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!