Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha a férjem nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a férjem nem akar velem szexelni?

Figyelt kérdés

Hogyan ébresszem fel újra a vágyát irántam.

1 éve szültem és ezalatt az 1 év alatt 4x voltunk csak együtt. Én akár minden héten szeretném, de ő csak kényszernek élte meg ezt a pár alkalmat is. Mikor meztelenül mellé fekszem és elkezdem simogatni, akkor is elutasít. Nagyon nagyon rossz érzés. 0 vagyok mint nő, 0 vagyok mint feleség :(

2018. okt. 25. 17:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
dehogy csal meg.. libido már messze nem a régi erröl beszélj vele ez önzőség ez van ha tul jovilág van.kor? hány éve vagytok együtt ?
2018. okt. 25. 21:15
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyértelmű, hogy megcsalt. Lehet, hogy most az anyát látja benned és nem a nőt. Én anyaként éltem át ezt, egyszerűen megszűntem nőnek lenni és nem, nem híztam el, pont hogy nagyon is kellett az a pár kg, amit felszedtem, mert alapból csont és bőr voltam, szülés óta nézek ki normálisan. De a nemiségből lett a gyerekem és nem tudtam a szexre önmagáért vágyni, újabb gyerekre meg nem lett volna energiám, biztos hogy emiatt nem vágytam szexre. Ha valaki szexről beszélt, hányingerem volt. Aludni akartam az ágyban, nem szexelni. A férfi is megélheti ezt a változást, a nő testéből kijött egy gyerek. Szembesül azzal, amit annyira külön akarnak választani: szex = kisbaba. Nagy felelősség. Persze lehet simán, hogy ilyenkor valóban majd egy olyan hölgyre irányul a vágy, aki nincs összefüggésben a szüléssel. De nem törvényszerű. Meg kell beszélni.
2018. okt. 26. 01:08
 23/26 anonim ***** válasza:
48%
Mégis mit kellene megbeszélni? Miért nem akarsz duni? A válasz lényegtelen,a tény a fontos. Nem kívánja,lehet már nem is tekinti nőnek,mint írta szegény hölgy. Ezen egy beszélgetés,parfümök,egyéb badarságok elkéstek. Szervi ok igen valószínűtlen,gondolom fiatalok-1 éve szült. Ilyen korban egy férfinak igen magas a libidója,függetlenül hogy felszedett pár kilót. A baba nem ok,az inkább a nőkre jellemző. Nem kívánja,nem szereti,valimilyen úton-módon kiéli a vágyait a férj. Elég hosszú intervallumról beszélünk. Próbáljon meg a feleség krvásan viselkedni,esetleg féltékennyé tenni,talán az még segít/vagy nem/ 40-es férfiként írtam ezeket,keserű tapasztalataim alapján
2018. okt. 26. 07:41
 24/26 anonim ***** válasza:

Jajj. Nem szoktam hozzá szólni nagyon a dolgokhoz, de ahogy olvasom ezt a sok marhaságot, hogy megcsal meg van valakije, muszáj írnom.

Szerintem ne gyanúsítsuk szegény férjed. Először is bármi amit írok, olyan amit magambó kiindulva mondok. Terhesség után a nők hajlamosak veszteni a bőr feszességből, megereszkedik a poci, a cici és hát van egy kis súlyfelesleg is. De ezeket meg lehet szokni simán. Sokszor van, hogy a feleség terhesség alatt vagy máskor visszautasitja a férfi közeledését, ha ez sokszor előfordul akkor bizony lehetséges, hogy a férfi idővel tényleg más hölgyet keres azzal nyugtatva magát, hogy "nekem ez jár, én ezt megérdemlem" és utánna megvan a másik pár bosszúból hanyagolja a feleségét gondolvan, hogy megérdemli a szenvedést. Ilyenkor a férfiak nem gondolnak bele a nők terhesség alatti hornonális válttozására ami miatt nemnkivánosak. Ez a "hosszú" előfordulhat megcsalás nélkül is.

Másik lehetőség, hogy változó korban vana férfi, pajzsmirigy problémák. Esetleg megszokta a szexmentességet. De kérlek beszélgessetek öszintén, mond el neki, hogy te már gondoltál a megcsalásra is, érezze, hogy semmi rejtegetni valód nincs. Érezze, hogy ő is nyugodtan megnyilhat. Drukkolok nektek. :)

2018. okt. 26. 10:14
 25/26 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van,de fordítva.Én a pasi vagyok.Ahogy a második gyerekünk megszületett,szinte nem érhetek hozzá.Semmi szeretkezés,összebújás,csók.

Próbáltam vele megbeszélni,de mindig kitér a beszélgetés alól.

Neéz,nagyon nehéz.

2018. okt. 26. 14:38
 26/26 anonim ***** válasza:
68%

Némelyik ember akkora baromságot ír, hogy ihaj.

Felnőtt emberekről van szó, akik talán már megtanulták kezelni a problémájukat. Nehogymár a pasinal akkora nagy baj legyen, hogy a szeretett nő várandós, majd maradt rajta egy kis súly, esetleg alul jött ki a baba, vagy bármi. Vagy a nőnél akkora probléma legyen már, hogy született egy baba, most szigorúan rá kell koncentrálnom, a férjem csepp figyelmet sem kaphat.

Egyszerűen nem kíván már, talán a szerelem is elmúlt. Ennyi. Ha szeretek valakit, akkor a fent említett problémák eltörpülnek. Főkép ezt arra értem, ha huzamosabb ideig fennáll.

3 gyermekem van, és minden vágyam, hogy a sok teendő mellett együtt legyek a férjemmel, úgy, hogy neki tényleg ne legyen gondja semmire. Mégsem elég, mert engem is elutasít a férjem "fáradtságra" hivatkozva. Egyszerűen nem kíván. Ez van.

2018. okt. 26. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!