Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a férjem nem akar velem szexelni?
Hogyan ébresszem fel újra a vágyát irántam.
1 éve szültem és ezalatt az 1 év alatt 4x voltunk csak együtt. Én akár minden héten szeretném, de ő csak kényszernek élte meg ezt a pár alkalmat is. Mikor meztelenül mellé fekszem és elkezdem simogatni, akkor is elutasít. Nagyon nagyon rossz érzés. 0 vagyok mint nő, 0 vagyok mint feleség :(
Valszeg valóban hizhattál plusz ott van az is hogy a szülés eléggé szètgányolja odalent a szádat ami miatt érzésre akár (ismétlem akár) más is lehet
Szülés után a nők hajlamosak hosszú időre elfelejteni hogy ők nők és ellomposodnak és "anyák" lesznek nem elsősorban feleségek vagy élettársak... Nézz tükörbe és ha úgy érzed kívül és belül is visszanyerted a szülés előtti állapotodat külsőre és belsőre is és utána sem kíván téged akkor érdemes lenne valóban elgondolkodni azon hogy fèlrekacsint
Két fontos kérdés: a) szeret-e b) előtte mennyit szexeltetek?
Szerintem beszélj vele, más lehet a gond. Stressz, fáradtság is okozhatja. Esetleg várandósság alatt visszautasítottad, es ezert besértődött, elment a kedve.
Nem biztos, hogy megcsal, attól még szexelne veled, hogy máshol is kap puncit. Ha brutálisan nem híztál el, szintén nem ok a szexhiányra.
Próbáld meg lepippantani. Ha erre sem reagál es nem mondja meg, mi a baja, akkor irány egy szakember.
Sajnos 100% hogy féltek.ur!:( Vagy elkapott valami nemi betegséget.
Az biztos,h nem normalis amit csinal. Mindenképp állj a sarkadra,ülj le vele beszélni véresenkomolyan!!! Ne hagyd magad hü.lyének nézni! Remélem segítettem a válaszommal és szorítok,hogy rendeződjön az életed. Gyanítom a megcsalást,ha az,akkor dobd ki és keress mas férfit,ne félj attol h nem találsz a gyerek miatt! Biztos h jobb lesz az életed akar egyedul is mint egy hazug kapcsolatban,plane hogy mar gyerek is van! Legyel eros es onts tisztavizet a pohárba es ne hagyd magad!!!! 37F
Az okát mi nem tudhatjuk!
De! A házastársi szex elutasítása jogilag váló ok!
Én ugyan ezt kérdeztem!!
Csak én fordítva.
Én 30as ffi vagyok
Sajnos már nem tehetsz ez ellen semmit sem, a jelek szerint megcsal téged.
Beszélgess el vele, esetleg kérdezz rá óvatossan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!