Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élvezi az állat ha emberrel párosulhat?
Figyelt kérdés
Ha kényszerítve érezné magát akkor nem állna a kutya farka, nem?2018. okt. 25. 13:24
11/21 anonim válasza:
Ez így, ebben a formában nem igaz, kedves 9-es. Annyi igaz ebből, hogy a delfin is párosodik pusztán az élvezet kedvéért. (Meg pl a bonobók.)
12/21 anonim válasza:
DFe én láttam közben a kutyám arcát mikor fedeztettük,és mintha mosolygot volna
14/21 anonim válasza:
Igen szerintem élvezi. Különben nem állna neki egyből mikor közelítek hozzá es tudja mi fog következni 😛👅 xx lány
15/21 anonim válasza:
eyg kan kutya imadja a puncit..akar tetszik ezt elfogadni akar nem..Ritkan van elehtoseguk dugni es a lany puncija nagyon hasonlo mint aszukáée.a hormonokra is beindul..a Kutya nem buta allat..van olyan lány akit fejben izgat?
16/21 anonim válasza:
#7 Láttam Sissi Andrea-t Struppi-val az nem semmi.
17/21 anonim válasza:
Valószínűleg igen, a neten fellelhető milliónyi videó alapján, mármint amiben "normális" szex van ott egyértelműen látható, hogy nincs állatkínzásról szó. Persze van ahol igen, vannak olyan videók is ahol magam is láttam a ló szarrányugtatózva dölöngélt, úgy volt kikötve az oszlophoz és úgy dolgozott alatta két brazil néni.
Túl van misztifikálva ez a kérdés, jól látható, ha egy állat nem évezi és jól látható ha élvezi.
18/21 anonim válasza:
Ha nem elvezné a kutya nem akaná dugni a lanyokat..a farka azert áll mert dugni akar
19/21 anonim válasza:
van olan csaj itt aki mar legalább elméletben eljatszott vele?
20/21 anonim válasza:
Élvezk. Ha magától kezdeményezik már akkor gondolom nem kényszerből. 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!