Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak mások is rajtam kívül akik az orális szexben jobban szeretnek adni, mint kapni? 25/F
Figyelt kérdés
2018. okt. 24. 23:52
1/8 anonim válasza:
Most komolyan ezzel a szar dumával akarsz benőzni? :D
4/8 anonim válasza:
Jelen. Többször fordukt már elő, hogy a szeretőmmel csak egy szop@s erejéig talalkoztunk. Akartam őt, de megvolt, illetve idő szűkében is voltunk, így csak egy 10 perces cumira invitáltam. Az ő kielégülese szqmomra is egy mini kielégülés :)
5/8 anonim válasza:
a ritka példányok eggyike vagy! a nagy többség gyorstüzel és alvás. így legalább esélyt adsz a nőnek is a kielégülésre.
6/8 anonim válasza:
Igen, például a párom (42 éves nő)...
7/8 A kérdező kommentje:
nem menőzés miatt mondom. reklámozni meg hiába is próbálnám magam, mert a nők 1) nem hiszik el, 2) hülyének néznek 3) nem értik h ez miért izgat, és betegesnek, perverznek gondolják
szóval csak az érdekelt h mások is vannak-e így, nyilván sokan szeretnek puncit nyalni de az megint egy más dolog h én arra izgulok h ez viszonzatlan marad
2018. okt. 28. 18:04
8/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, szeretem az asszonyt szájjal kényeztetni és egyáltalán nem zavar, ha ő ezt nem viszonozza ugyanilyen módon csak nagyon ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!