Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok! Szeretitek, ha a partneretek szex közben játszik az úszógumival?
Figyelt kérdés
Tehát markolássza.2018. okt. 24. 14:47
11/20 anonim válasza:
Arról van szó, hogy szex közben azt kell csinálni, amit mindkét fél élvez.
12/20 anonim válasza:
Elsőre nekem ks megalázó volt, de aztán mondjuk ahogy csókolgatni kezdte, majd pl nyalás közben simogatja, vagy úgy markolja, olyan intenzitással és szenvedéll,el, mint pl a fenekem vagy a combom, nagyon jólesik. Mert nem azt érzem, hogy ennek ellenére, hanem pont ezért és pont így szeret, kíván.
14/20 anonim válasza:
Hat elég guszti xdd
Meg én nem merem megfogni, nem hogy mas!
15/20 anonim válasza:
Egy tartós kapcsolatban, amelyben érzem, hogy szeretve vagyok, a testem is el tudom fogadni. Ilyen esetben talán nem zavarna. Egy félig ismeretlen partnerrel viszont kínos lenne, és elmenne a kedvem a szextől.
16/20 anonim válasza:
Fura, ezt hogy kell elképzelni? :D rajtam is van husi. Ahogy markolássza a fenekem, a mellem, a hasam... szerintem ugyanúgy csinálják egy "normál" méretű lánnyal is.
Én szeretem, mert látom rajta, hogy ez felizgatja és tetszik neki. Akkor ez miért szülne bennem elégedetlenséget? Mondjuk nem vagyok kórosan elhízott, de akkor is...
17/20 anonim válasza:
Nincs vele gondom, pedig bőven van rajtam úszógumi, de amíg ez őt izgatja, semmi bajom nincs vele.
18/20 anonim válasza:
Szeretem, ha a pocakomon pofozgatják a köldök alatti zsírpárnát!
19/20 anonim válasza:
Fogja csak nyugodtan. Mondjuk az izgat legjobban ha nyalás közben a combomon markolássza a hájam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!