Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt elmondjam neki, ha megkérd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt elmondjam neki, ha megkérdezi, miért vagyok még szűz?

Figyelt kérdés

Van egy férfi,akivel már 2 éve beszélgetek,sőt,elég komolyra fordultak kettőnk között a dolgok.Neten ismerkedtünk meg,kezdetben semmit nem akartunk,

barátokként kezdtük,de idővel annyira elmélyültek a dolgok,hogy találkozni kezdtünk és azóta mondhatni együtt vagyunk.Azért "mondhatni",mert érzelmileg ugyan valóban együtt vagyunk,de még se csók,se szex nem volt,mert nagyon a fizikális kapcsolat elején vagyunk.

Elmondanám neki,hogy szűz vagyok(megfelelő időben és körülmények között) és nyilván meg fogja kérdezni,hogy miért.Ezt is elmondom neki,hiszen semmi szégyellni,vagy

takargatnivalóm nincsen és az őszinteség számomra alap. Elmondanám, hogy voltak próbálkozásaim fiúkkal,de a dolog végül nem fordult komolyabbra senkivel és azt is megosztanám vele,hogy miért,amit ide nem írok le,meg nem is lényeg most.

A kérdésem :

Elmondjam neki a teljes igazságot?

Miszerint:

azért vagyok még szűz, mert így alakult,blablabla

(amiket az előbb említettem ugye),az utóbbi 1 évben pedig azért maradtam szűz,mert időközben elkezdtem érezni,hogy ugyan nem tudtam,mi lesz velünk/belőlünk,de azt tudtam, hogy veled akarok lenni és téged kívánlak.

Ezt elmerjem mondani neki?

Nagyon gáz,ha megtudja, az utóbbi 1 évben miatta maradtam az?

Nagyon köszönöm,ha valaki segít a tanácsával.

Nem vagyok túl fiatal se, 21 vagyok és ez van.

2018. okt. 23. 16:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
mármint a 2 év alatt,még akkor,találkozás után meg már volt. Arra utaltam vissza.
2018. okt. 23. 18:30
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

Ez az utóbbi durva válaszod erős disszonanciában van azzal, amit a kérdésedben mutattál magadról, de remélem, csak a bosszúság miatt.

Mindent elmondhatsz neki, sőt, el kell mondanod. Ha érdemes az érzelmeidre, akkor megérti, és értékelni is fogja.

2018. okt. 23. 18:57
 13/20 A kérdező kommentje:

Ja,mert a kommentelő hangneme nem volt durva??

Én arra reagáltam,pont ugyanolyan hangnemben.

A disszonancia nem nálam van...

2018. okt. 23. 19:02
 14/20 A kérdező kommentje:
44 százalékoddal valőszínűleg nem csak én röhögtem rajtad:)
2018. okt. 23. 19:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Persze mond el neki. Biztos értékelni fogja az őszinteségedet, és h addig nem jöttél össze mással amig nem tudtad h mi lesz veletek.
2018. okt. 23. 20:08
 16/20 anonim ***** válasza:
A kérdésedből valóban egyértelműen kiderül hogy mennyire okos és összeszedett lehetsz, azonban ahogy az elöttem lévő hozzászóló is észre vette a reakcióid 100%-ban az ellenkezőjét tanúsítják, legalábbis az éretlenséged süt belőlük, és szerintem nem vagyok vele egyedül akibe élesen bele vág a gondolat, hogy mennyir szájon törölnélek😂. Az erőszak azonban nem segít, és gyanítom hogy a legkevésbe van erre most szükséged, érződik hogy bajban vagy. Ha ezek után nem utáltál meg maximálisan, csak 99%-ban (ha már %-ról beszélünk), a maradékot felhasználnám arra hogy igyekezzek a segítséedre lenni. Ami azt illeti, nagyon szép történet kezdete lehet valaki számára az hogy, egy évet vártákl a szüzességeddel csak az ő kedvéért mert, benne bízol meg kizárolag, senki másban. Vagy nem így és nem ennyire, kevés ettől szebb dolog van a világon. Viszont egyet értek félig-meddig azzal hogy ugyanolylan ilyesztő is. És mondd el neki feltétlenül, mondj el neki mindent, csak ne egyszerre és ne azonnal. Valakinek nekirohhanni az első randin azzal hogy rád vártam egy éven keresztül és ezért maradtam szűz, az olyan mintha egy elvárást fogalmaznál meg és neki kötelessége lenne veled lenni élete végéig. Pedig ez a te döntésed volt, senki másé. Abban az esetben ha vele történik meg az amire vágysz, szívből kivánom neked hogy így legyen, akkor elképzelhető hogy rengeteget fogtok szerelmeskedni, rengeteget. Azok után nyilván, hogy leküzdöttetek a kezdeti akadályokat. Gyanítom lesz majd olyan is hogy olyan szinten mást sem csináltok majd egész hétvégén hogy nemhogy az utszára sem mentek ki, de az ágyból sem szálltok ki és még a pizzát is csak rendelitek. És amikor még ezek után is csak egymást akarnátok csak azért nem megy már mert mindkettőtök nemiszerve odavan, fáj és inkább elmentek meginni valamit egy kocsmába, akkor majd ott belesúghatod a fülébe hogy egy évig csak rá vártál. Balószinűleg madarat lehet majd vele fogatni. Törekedj a mértékletességre, attól még ugyanolyan őszinte maradsz és a szíved választottját sem fordítod majd sarkon. És felejtsd el a százalékokat, meg a fölösleges részleteken való lovaglást, amit itt jelenleg is művelsz.😉😇
2018. okt. 23. 21:00
 17/20 A kérdező kommentje:

A legtöbb,amit tehettem,az az első mondat utáni olvasás abbahagyása,és remélem eleget rabolta az idődet az a sok felesleges karakter,ami úgysem a kérdésemre válaszolt volna.Kemény az élet :)

A kérdésem adott,az oldal arra van,hogy arra válaszoljanak.

Üdv

2018. okt. 23. 21:15
 18/20 A kérdező kommentje:

te meg akkor vagy a gyökér 2,ha már ilyen a hangnem.

Probléma megoldva.

2018. okt. 23. 23:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Na pszt és olvasd végig
2018. okt. 23. 23:17
 20/20 A kérdező kommentje:

A kommentelőnek mondod meg max.,hogy mit csináljon,nem nekem,az én kérdésemnél.

Kérdés adott,jöhetnek még válaszok.

Akinek nem megy a válaszadás,annak törölve lesznek a kommentjei,mint eddig is.

Ez az oldal másra van.

Üdv

2018. okt. 23. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!