Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány szüzességelvétele közben/előtt hogy áll majd fel a pasi farka és marad is úgy?
Mert én lányként lehet,hogy annyira fogok félni az első alkalommal,hogy nem biztos,hogy az fogja a figyelmemet lekötni,hogy ő körül van-e udvarolva.Persze a szopás kell és én is izgatónak találom és fogom is orálozni a jövőbeli barátomat,de konkrétan a szüzességem elvesztésénél lehet,hogy nem erre fogok figyelni.
Neki akkor mégis hogy lesz kemény a farka?
A fiúknak magától is áll a kukija,vagy rá kell dologzni kézzel-szájjal,hogy álljon?
Meg végülis épp "fájdalmat" készül okozni,erre hogy áll fel a farkuk?
Köszi
Nekem spec nem fajt a szuzessegem elvetele.
A tobbi meg a pasi dolga. Dolgozzon meg erte :-D
Én nem oráloztam elsőre, mert ahhoz (szerintem) rutin és elmélyült bizalom kell, valamint tartottam volna tőle, hogyha bénázok, akkor elveszi a szextől a kedvemet vagy a srác elélvezése után hogyan tovább. Én durr belevágtam. A behatolás csak feszített, de semmi extra, az aktus után fájt a szeméremtestem.
Ha előtte ő megujjaz és vonaglasz a kezei alatt, vagy hosszan fogdosod őt, végigcsókolgatva az érzékeny pontjait, már attól állni fog, mint a cövek.
És az elsőnél már én is elmúltam 20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!