Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy lány szüzességelvétele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány szüzességelvétele közben/előtt hogy áll majd fel a pasi farka és marad is úgy?

Figyelt kérdés

Mert én lányként lehet,hogy annyira fogok félni az első alkalommal,hogy nem biztos,hogy az fogja a figyelmemet lekötni,hogy ő körül van-e udvarolva.Persze a szopás kell és én is izgatónak találom és fogom is orálozni a jövőbeli barátomat,de konkrétan a szüzességem elvesztésénél lehet,hogy nem erre fogok figyelni.

Neki akkor mégis hogy lesz kemény a farka?

A fiúknak magától is áll a kukija,vagy rá kell dologzni kézzel-szájjal,hogy álljon?

Meg végülis épp "fájdalmat" készül okozni,erre hogy áll fel a farkuk?

Köszi

2018. okt. 23. 02:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem spec nem fajt a szuzessegem elvetele.

A tobbi meg a pasi dolga. Dolgozzon meg erte :-D

2018. okt. 23. 06:11
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Nekem szopás nélkül is már jó kemény a farkam, és nincs is szükség rá. Én viszont hosszan szeretek nyalni amíg a partnerem annyira fel nem izgul hogy simán megy a behatolás, sőt néha még addig is nyalom amíg el nm élvez tőle.
2018. okt. 23. 06:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nem oráloztam elsőre, mert ahhoz (szerintem) rutin és elmélyült bizalom kell, valamint tartottam volna tőle, hogyha bénázok, akkor elveszi a szextől a kedvemet vagy a srác elélvezése után hogyan tovább. Én durr belevágtam. A behatolás csak feszített, de semmi extra, az aktus után fájt a szeméremtestem.

Ha előtte ő megujjaz és vonaglasz a kezei alatt, vagy hosszan fogdosod őt, végigcsókolgatva az érzékeny pontjait, már attól állni fog, mint a cövek.

És az elsőnél már én is elmúltam 20.

2018. okt. 23. 11:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Ott lesz a srác előtt egy meztelen csaj, aki arra vár, hogy elvegyék a szüzességét. Simán állni fog neki, mint a cövek!
2018. okt. 25. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Mesélj! Hogy sikerült az első alkalom?
2022. okt. 11. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!