Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők, első sorban titeket kérdeznélek. Szokot a párotok a feleségről beszélni?
Igaziból olyanra vagyok kíváncsi,hogy szokta-e szidni vagy akármi,negatívan nyilatkozni róla.
Plusz nem rossz nektek a másod hegedűs szerep,vagy be vab ígérve,hogy elhagyja a felséget? Egyáltalán erre mennyi az esély? (Nem vitát akarok indítani, nem akarom,hogy jöjjenek ,,k*rv*zni,, a megcsalt felségek)
Én a másik oldalon vagyok, és nem szoktam szidni a feleségemet. A szeretőm se szokta a férjét szidni.
Az más kérdés, hogy megbeszéltük, mi az oka az elhidegülésnek.
4. Pedig lehet hogy ő az igazi párja.
De lényegtelen kit hogy hívnak.
Nem szokott. És én sem szoktam. Maximum 2 elejtett mondatban volt róla szó, pl hogy "ha elalszik felhivlak" vagy "a hasznalt zsepivel nem törölhetem meg a számat, mégiscsak meg kell puszilnom, ha haza érek". (úristen, de durva, hogy szó szerint emlékszem...)
és én sem emlitem a férjem. Ha mégis, rosszul is esik neki. Mi a férjemmel amugy nem vagyunk elhidegülve, csak kevesebb a szex, mint amire szükségem van.
És nem vagyok masodhegedüs. Mert nem vágyom az asszonykája helyére. Csak dugni kell a pasi, aztán mindenki mehet haza.
Már bevallotta, hogy nem szereti... azóta egy szó sem esett róla. De nem tiszteletlenül beszélt róla, ezt tárgyilagosan kijelentette.
De én nem is vágyom rá. Nekem is csak dugni kell, habár nekem nincs más. De ha vége vele, akkor lesz, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!