Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a női vagy a férfi test izgatóbb és szebb?
Nő vagyok. Hetero. Semmiféle biszex, vagy leszbikus hajlam nincs bennem.
De. A női test izgatóbb és szebb, mint a férfiaké.
Persze, vannak férfiak, akiknek erőteljes kisugárzásuk van, deltás testalkattal, szemtelenül helyes arccal, és az ember képtelen megállni, hogy ne bámulja meg, de ezeknek az “egyedeknek” a száma elenyésző.
Ok. Akkor ezek szerint én vagyok rosszul összerakva.
Úgyhogy valaki magyarázza már el nekem légyszíves:
Ha egy nő FULL hetero, akkor szexuálisan hogy tarthat izgatóbbnak egy női testet egy férfi testnél?
Ha valaki meglát egy meztelen nőt, és annak láttán izgalomba jön, esetleg arra masztizik, az hogy mondhatja heteronak magát?
Tényleg nem kötözködés, csak nem értem.
En is 100%-ig hetero nő vagyok de szerintem is szebb a női test. Nem izgulok a nőkre de meg nézem a mellét és a fenekét is ha nálam nagyobb és formásabb. De ettől nem vagyok sem bi sem leszbi. A férfi test is lehet szép és izgató. Nekem a durván kigyúrt nem tetszik, csak a finoman kidolgozott. És lehetőleg mellkas kar és láb tájékon szőrös legyen. Szőr nélkül olyan kisfiús a férfi test.
30N
A noi test szebb de a ferfie is szep tud lenni
Ha meg szeretem az illetot akkor mindegy
Mas mas reszlet szep a noi es a ferfi testen.
#14: nem csupán szépségről volt szó, hanem hogy melyik izgatóbb?
Ezért nem értem.
Ha egy nő izgatóbbnak talál egy női testet, mint egy férfitestet, az hogy vallhatja magát heterónak?
Struccpolitika?
Mi az hogy több ingerelhető pont, te miről beszélsz??
Ugyanannyi van a férfi testén is mint a nőén...
Csak te egy szexuálisan kulturálatlan barom vagy.
Nyílván a férfi!
Adonisz sem véletlen volt és ha megnézzük az állatvilágot ott is a hím a szebb a nőstény egy szürke elenyésző kis lény.
De visszatérve az emberre figyeljük meg a férfiakat egész életükben mutatnak, a nők meg ahogy öregszenek egyre jobban folynak szét.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!