Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy ezek után nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ezek után nem akarok többé szexelni?

Figyelt kérdés
Tegnap elvesztettem a szüzességem. Egy csaj, aki elég jól néz ki, felszedett, elbolondította a fejem. Végül eljött a szex ideje is... Alapból nincs nagy farkam, meg ha feláll akkor is, max. 14 cm lehet, de most az izgalomtól állig akart felállni. Amikor meg végre teljes lett az erekcióm, fél perc alatt eldurrantam... Nagyon elszégyelltem magam. Igaz, előtte kinyaltam a lányt, meg az ujjammal is kényeztettem, de nyilvánvalóan ez nem volt az igazi. Próbált nyugtatni, de láttam rajta, hogy ez a szituáció neki is kellemetlen. Na meg, amikor meglátta a farkam, akkor még egy mosoly, meg egy kis kacaj lett az arcán, ami annyira nem esett jól..... Legszívesebben elsüllyednék szégyenemben. Hogy lehettem ennyire hulladék az ágyban.
2018. okt. 21. 12:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Még jó, hogy nem csak egy nő van a világon és nem is csak egyfajta.

Érdekes, nekem volt dolgom 10 cm-es intim méretű pasival is, aki ráadásul szintén hamar elment. Viszont elég fiatal volt ő is, én is, de imádtam vele lenni. Vonzott a személyisége és istenien nyalt. :) Aztán külföldre költözött, így megszakadt a kapcsolat, de tudom, hogy azóta megházasodott, gyerekük is van. Nyilván azóta a gyakorlat, a tapasztalatok által ő is változott és megtanulta kezelni a helyzetet.

Szóval mi a problémád?

2018. okt. 21. 13:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
"A kérdező kommentje:Csak tudom, hogy mit képzelek be, és mit nem." Világos. Nagy bajok vannak veled.
2018. okt. 21. 18:01
 13/21 anonim ***** válasza:

Bocs az offért

Milyen jellegű helyeken szedtek fel titeket nők?

2018. okt. 21. 18:11
 14/21 anonim ***** válasza:
#13 buliban általában.
2018. okt. 21. 18:16
 15/21 anonim ***** válasza:

Az első 10alkqlom az gyorstüzelő.

Ezért jobb rendes kapcsolatba elveszteni.

Amikor elősször csak kiveri a lány...az sem több 2-3percnél.

Aztán rászksz és több időbe fog telni.

Utána sex az is gyorsan megy.

Aztán orál,és mintha megint szüz lennél az első faszvereskor.

2018. nov. 9. 20:42
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nálam nem csak az első 10 alkalom lenne egy torkolattűz, hanem az első 1000... Talán nem való ez nekem, nem tudom. Megbeszéltem a lánnyal egy második alkalmat is, de ott meg fel se állt már a péniszem...
2018. nov. 9. 20:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne parázz, pajtás! Nem veszed észre, hogy minden válaszoló azt írja, hogy a méreted nem extrém, a gyors elélvezés is érthető. Te pedig azt szajkózod minden üzeneteddel, hogy te már csak tudod. Megsúgom: nem tudod! Csak beképzeled a negatívumot. Ha emellett tartasz ki továbbra is, akkor egész életedben csak sóvárogni fogsz a szex után, de nem gyakorolni! Értsd már meg!
2018. nov. 9. 21:02
 18/21 anonim ***** válasza:
XD
2018. nov. 9. 21:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Azért nem akart felállni, mert rástresszelsz a hülyeségeidre, már ne haragudj, hogy ilyen-olyan hulladék vagy az ágyban. F..szt! Nem vagy te hulladék, csak tapasztalatlan még, tapasztalatot pedig hogy szerzünk? Gyakorlással.
2018. nov. 9. 21:11
 20/21 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor mégis kivel gyakoroljak? A leány már nem akar tőlem többet semmit se. Lehet csak skalp voltam neki, nem tudom. A prosti hosszabb távon túl drága, barátnő meg oly távoli, mint ide Vlagyivosztok.
2018. nov. 9. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!