Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit mondanátok egy lánynak ha le akarna szopni? 18l
Oké, mint írtam nincs szükség privire nem válaszolok rá. Nem gyakorirol szednem ossze az illetot, foleg hogy konkrétan egy személytől kérdezném akit ismerek 😀
Csak a félreértések miatt. Nem minden jött ment embernek szólna az ajánlat. Bocsi.
Ez csak egy kérdés, hogy mit reagalnatok ilyen helyzetben? Igaz, hogy hiába mondják itt mondjuj 10bol 9en hogy hagynak ha pont ő nem engedné. De mégis érdekel hogy kb mekkora esély lenne rá, szóval értelmes válaszokat továbbra is szívesen fogadok.
Ha én nem írhatok neked, akkor írj nekem te! :) Kíváncsi lennék rád.
A kérdésedre válaszolva: ha így, vadidegenként jönnél oda hozzám az utcán, akkor azt hinném, hogy ez valami fogadás, amit elvesztettél, vagy a bnőid küldtek meri/nem meri célből.
Ha valamilyen szinten ismernénk egymást (és tegyük fel szimpatikus is vagy), akkor azt mondanám, hogy gyere beszljük meg a részleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!