Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit mondanátok egy lánynak ha le akarna szopni? 18l
Amelyik pasi nem engedné, hogy lecummantsd, az minden bizonnyal a saját “népét” szereti
De ha rám hallgatsz, nem kapod be mindenféle random hapsi cerkáját....
2#
Miért talán egy férfinak engednie kéne, hogy bármilyen nő leszopja, mert ha nem akkor már meleg? Igénytelenségből ötös. Én nem engedném, főleg nem ismeretlenül.
Privit többet nem kérnek, nem alanyt kerestem hozzá. Viszont nem befolyásolná a döntésetek, hogy amúgy full kezdő a lány és nem tudod utána kerülni?
Lany vagyok, de igazából a kérdés szempontjából lényegtelen. Hiszen fiukent is feltehetnem hogy: "ti mit tennétek a helyemben? Hagynatok hogy leszopjon vagy nem?"
Tehát várom a további válaszokat privit meg mellozzetek kerlek.
Ezt úgy érted, hogy nem kapcsolaton belül, hanem random, csak bejöjjön a pasi?
Hát őszintén szólva nem hiszem hogy vusszautasítasra fogsz találni. Aki visszautasit az tényleg vagy meleg, vagy párja van és hűséges.
Megmondom őszintén. Ezt a nagyon jó érzést nagyon el tudod szúrni ha olyan pasit fogsz ki. 23/N
Figyu..
Menj el elotte vele pàr randira.
Aztán utána ne kérdezősködj..csak teddd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!