Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lètezik olyan lâny aki azt èlvezi szex közben hogy verik? Folytogatàs anàl köpködès elektromos stimulâtorok kötözès ès mèg sorolhatnàm
Figyelt kérdés
2018. okt. 19. 11:06
11/14 anonim válasza:
Persze, vannak lelki/mentálisan beteg lányok, akiket a szintén elmebeteg szadista férfiak kihasználnak...
12/14 anonim válasza:
Az elektromos izén kívül én meg még sokan mások. Miért ne létezne
13/14 anonim válasza:
11-es!
Szubmisszóról meg dominanciáról hallottál már?
14/14 anonim válasza:
Én bdsm kedvelő vagyok, izgat a fájdalom, nekem is sokan mondták már, hogy ez mentális betegség, hogy ezt igénylem, de szerintem csak ilyen a beállítottságom:)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!