Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 14-15 centis pénisszel lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 centis pénisszel lehet normális párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Nőni már nem fog az biztos.

Nagyon kicsinek látszik ahogy ránézek. Meg sokszor azon gondolkodom, hogy el fog érni egyáltalán addig amíg kell?

(vékony testalkatom van)

2018. okt. 19. 08:44
1 2
 11/15 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
61%
Szerintem ne egy 14-15 cm pénisszel akarj kapcsolatot. Hanem egy lánnyal.
2018. okt. 19. 10:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A páromé is ekkora, 13 éve vagyok vele együtt. A szex isteni vele, bizonyos pózokban vigyázni kell, mert fájdalmat is tud vele okozni. Volt egy jó pár barátnője előttem is.

Ha jó akarsz lenne az ágyban, akkor a jaj, kicsi a p...csöm siránkozás helyett inkább tanuld meg, hogy hogy kell megfelelően kényeztetni egy nőt és akkor nem lesz gond! :)

2018. okt. 19. 11:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Pl ha a lány hason fekszik akkor elér a puncijáig?

Innen is látszik, napidörrentősök szintje.

2018. okt. 19. 12:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Valamelyik nap megírták hogy 16 cm alatt KICSI, és a 14 cm van hogy kicsúszik...
2018. okt. 19. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem 11el van 3 gyerekem. Én hagytam ott az asszonyt. A legutóbbi barátnőmmel is én szakítottam.
2018. okt. 20. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!