Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik tapasztalatlanok, esetleg nem voltak még fiúval, tetszik nekik ha a fiú tanitgathatja őket?
Ha szeretik egymást akkor biztosan. Máskülönben egy tapasztalatlan lány nem fog azért lenni valakivel hogy tanitgassa, érzelmek is kellenek hozzá. De mindenképp kellemes élmény, nekem az egyik legszebb a mai napig ez az időszak a párommal.
20L
Voltam egy pár férfival már de még is azt mondomh tapasztalatlan vagyok
Kb melyik végén fogjam meg a faaaszt??
Na jó azèrt ennyire nem de nagyon sok minden ki maradt
De nem értem ezt hogy képzelik el sokan. Hogy megmutatom, hogy na figyu, most ide fogom bedugni a farkam?
Meg lehet beszélni egy-két szóban a dolgokat, de csak nagyon röviden, mert másképp elveszíti a varázsát a dolog. Normális esetben amúgy is a fiú kell irányítson 80%-ban. Persze nem árt ha a csaj is mozog valamennyit, de ez jön nekik is magától. Egyedüli dolog, amire ilyenkor nagyon figyelek, hogy a lánynak is jó legyen, ne fájjon neki, vagy ne gondolja meg magát közben, ezért szoktam kérdezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!