Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek hátrány a vastag de rövid pénisz és eres is?
Figyelt kérdés
2018. okt. 18. 19:53
12/23 anonim válasza:
tökéletes, szerintem a legtöbbünknek ez a jó, a tévhittel ellentétben nem jó a túl hosszú pénisz, de ha vékony is hozzá, az mégrosszabb, és azt még kompenzálni sem lehet. 27nő
13/23 he84 válasza:
A túl vastag inkább hátrány, a rövid nem.
És nem kérek privit!
14/23 anonim válasza:
Számszerűsitve mennyi a vastag de rövid?
15/23 anonim válasza:
Össze vissza beszélnek, láthattad, volt aki írta hogy 16 alatt már kicsi, volt aki írta hogy a 14 cm sokszor kicsúszott, ez mondjuk igaz!
16/23 anonim válasza:
Egy a lényeg ha 3,5cm-es ropi vékonyságú péniszkéd van azt tartsd meg csak kisdolog elvégzéséhez, mert nőt kielégíteni nem fogsz vele.. Az átlag vastagság 4-4,5cm.
17/23 anonim válasza:
#16 tesó neked nagyon beakadt a lemez.
Köze nincs a válaszodnak a kérdéshez.
A kérdezőnek vastag van , ahogy a kérdésben olvashatod.
Nem a vékonypöts a téma, vagy az átlagos. Most a vastagról van szó. 😯😯😯
18/23 anonim válasza:
a 16-os nagyon megkeseredett lehet :"D
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) jah és 16 os olvasd el a kérdést mielőtt válaszolsz
2018. okt. 19. 14:34
20/23 anonim válasza:
ma 10:45 Szerencsére nem vagyok a tesód. Igen rossz helyre írtam a válaszom, de törölni már nem lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!