Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi test, erről mit gondolto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tixti kérdése:

Férfi test, erről mit gondoltok? (kép)

Figyelt kérdés

Nem én vagyok rajta, csak érdekel a véleményetek.

10/? Kort írnátok?

[link]

2018. okt. 18. 17:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

10/7

20 L

2018. okt. 19. 00:54
 22/29 anonim ***** válasza:
32%

Meghalok ezeken a pontozásokon :D

Azt se tudjátok, hogy mennyire merev, milyen kötöttek az izmai és mire képes használni. Továbbá nem látszanak a lábai, arról semmit nem lehet tudni. Nem jön át a tartása sem, ami szerintem alapból meghatározó mindenkinek.

De a kedvencem: "ha ott lenne a feje, akkor lehetne 10/10 is"

Ez a logika min alapul? Ez hogy jött ki, feltételezzük hogy nincs feje, és úgy? :DD

2018. okt. 19. 03:21
 23/29 anonim ***** válasza:

Csak a test 10/8

Lehetne több is ha látnék mindent és tetszene az összkép :)

2018. okt. 19. 05:32
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem rossz de szőr nélkül bekem jobban tetszene.

22 L

2018. okt. 19. 09:54
 25/29 anonim ***** válasza:

Hát, ha ezt így meg lehet állapítani, hogy kivágott felsőtest oldalról 8/10, máshogy meg 10/10, akkor hihetetlenül precíz a skála amivel ezt meg tudod állapítani. Fordított esetben nekem ha egy lány 10/10, akkor az azt jelenti, hogy minden téren rendben van, vagyis "meg tud felelni" a legjobbnak a lába és a karja is. De nyilván, ha le van vágva a feje és a teste deréktól lefelé, akkor csak azt tudnám megállapítani, hogy van-e benne valami javítani való, és az akkor is ott marad ha ott a teljes kép a szép arccal.

Én csak segíteni akarok a srácon, aki kirakta a testét, és esetleg a kommentek alapján komolyan veszi hogy 2/10-nyi hiányzik a testéből a 10/10-hez és ahhoz méri, hogy még mennyit kell kondiznia. Miközben biztos vagyok benne hogy mindenki hasraütés szerűen ír össze-vissza, és hogy nem ezen fog múlni, hogy mennyire lesz mutatós :)

2018. okt. 19. 10:25
 26/29 anonim ***** válasza:

A felsőtest 10/8,5, mellizom kicsit lehetne nagyobb, akkor 10/9 lenne nálam. Mellbimbók kifejezetten bejönnek.

Lábakra kíváncsi lennék mondjuk, hogy az egész testre lehessen véleményt mondani.

26

2018. okt. 19. 12:46
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem tetszik, cicis és szőrös és a karja is vastag. A vékony, szőrtelen pasikat kedvelem. Az a börtöntetkó is elég gáz.

10/4, nem az én világom.

2018. okt. 19. 13:17
 28/29 anonim ***** válasza:
10/9.
2018. okt. 19. 16:28
 29/29 anonim ***** válasza:

10/8,5

A tetoválás tényleg elég gagyi.

Egyébként miért ilyen igazságtalan az élet? Sok megtermett férfiembernek szőke szőr van a karján, nekem meg nőként sötétbarna. :D

2018. okt. 19. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!