Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a csajomat rávenni, hogy maszturbáljon előttem! Mikor sexelünk, akkor észre vettem, hogy izgass a csiklóját! Szerintetek? Persze sex közbe én is csinálom neki, mert csak csikló orgazmusa van neki! Csajok ti szoktatok a pasitok előtt?
Ugyanezt akarom h a csajom nekem masztizzon!!
De ugyanugy mint te nem merem mondani neki
Miért nem meritek mondani neki?
Megdugjátok, olyan közel vagytok hozzá, amennyire emberileg lehetséges, és nem tudtok vele kommunikálni?
Nemár
Én nő vagyok, és szeretek pasik előtt masztizni
Engem is felizgat és láthatóan a pasikat is
Nem fog titeket elküldeni a francba, max nemet mond
Ez nem valami beteg perverzió
Magamtól nem jutna eszembe. De ha a páomat izgatja, nem látok benne semmi kivetnivalót!
Miért nem mered megkérdezni? Legfeljebb azt mondja, nem szeretné...
Még mindig nem értem ezt.. nem biztos, hogy a szó teljes értelmében, de egy bensőséges viszonyban vagytok a másikkal (férfi/nő) és nem vagytok képes normálisan kommunikálni egy egyáltalán nem extrém dologról..
Persze létezik több minden eset, szóval ha azt vesszük, hogy a barát, vagy barátnőről van szó, mi az ami gátolj az ilyen terű beszélgetést, miután ténylegesen intim viszonyt is ápoltok? A legtöbb ember a lelki valamilyen szintű kötődés nélkül nem fog lefeküdni veled és a barát vagy barátnőjének hívni téged..
Pasijaim elött nem
Ez nekem intimebb mint maga a szex
A maszturbáció az én intim zónám az az èn dolgom
Én se kérem h verje a faaaszát előttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!