Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van akit a kifejezetten kövér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akit a kifejezetten kövér nők vonzanak szexuálisan?

Figyelt kérdés

Ha egy 165 centis nő 90 kiló körülre hízik fel, az lehet még szexuálisan vonzó test? Vagy már csak az esetleg "belefér" kategória?

30/N

2018. okt. 18. 11:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

erre gondolsz?

[link]

2018. okt. 18. 14:50
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem attól is függ, hogy az a 90(vagy picit több) kg, hogy oszlik el. Ha arányos, és formás marad a nő mellette, akkor nagyon izgató tud lenni.
2018. okt. 18. 17:25
 13/23 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez sok mindentől függ. A barátommal mi éveken keresztül legjobb barátok voltunk (igazi fiú-lány barátság volt), és mindig azt hallgattam, hogy neki a vékony lányok tetszenek, neki nem kell elhízott barátnő, és hogy gusztustalan. Én 158 cm/80 kg vagyok, sőt, több is voltam pár hónappal ezelőtt, akkor egy fogadás miatt egymásnak estünk (86 kg). Azt mondta, hogy már nem is érdeklik a vékony lányok, neki teljesen én lettem az esete.

De nyilván vannak olyan férfiak rajta kívül is, akiknek alapból a teltebb nők tetszenek. Minden ember más, és más.

22/L

2018. okt. 18. 17:58
 14/23 anonim ***** válasza:
60%
Nekem csak jó tapasztalatom van ezen a téren és emiatt is bejön.
2018. okt. 18. 18:03
 15/23 anonim ***** válasza:

Miután megismertem, mint embert határozottan IGEN!

Rubens festményei viszont mindig taszítottak,

de szerencsére a valóságban a "szívdobbanása" nem tér el az aktuálisan trendi nőkétől.

2018. okt. 18. 19:44
 16/23 anonim ***** válasza:

Nekem egy határozott vágyam (feltételem) van.

NE legyen "arányosan" nagy melle...

szigorúan max. C inkább csak B kosaras legyen, ne mellre hízzon.

Párommal 8++ éve egészséges szexuális életünk van, hízzon akár 95 +++ kiló fölé is, amíg nem a mellét duzzasztja.

2018. okt. 18. 19:50
 17/23 anonim válasza:
42%

Számomra is vonzó de én csak 23 éves vagyok.

De korombéli lány 90 kg-mal az álom kategória. :)

2018. okt. 18. 21:58
 18/23 anonim ***** válasza:
26%

"De korombéli lány 90 kg-mal az álom kategória."

Szerencsére nincs sok belőlük. Csak késöbb híznak akkorára mint a disznó

2018. okt. 18. 22:45
 19/23 anonim ***** válasza:
64%
49 évesen megörülök az ilyen csajokért
2018. okt. 19. 05:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a pacalpörköltet, de van akit a világból ki lehet vele kergetni. Ízlések és pofonok az élet minden területén különbözőek.
2018. okt. 19. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!