Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akit a kifejezetten kövér nők vonzanak szexuálisan?
Ha egy 165 centis nő 90 kiló körülre hízik fel, az lehet még szexuálisan vonzó test? Vagy már csak az esetleg "belefér" kategória?
30/N
Szerintem ez sok mindentől függ. A barátommal mi éveken keresztül legjobb barátok voltunk (igazi fiú-lány barátság volt), és mindig azt hallgattam, hogy neki a vékony lányok tetszenek, neki nem kell elhízott barátnő, és hogy gusztustalan. Én 158 cm/80 kg vagyok, sőt, több is voltam pár hónappal ezelőtt, akkor egy fogadás miatt egymásnak estünk (86 kg). Azt mondta, hogy már nem is érdeklik a vékony lányok, neki teljesen én lettem az esete.
De nyilván vannak olyan férfiak rajta kívül is, akiknek alapból a teltebb nők tetszenek. Minden ember más, és más.
22/L
Miután megismertem, mint embert határozottan IGEN!
Rubens festményei viszont mindig taszítottak,
de szerencsére a valóságban a "szívdobbanása" nem tér el az aktuálisan trendi nőkétől.
Nekem egy határozott vágyam (feltételem) van.
NE legyen "arányosan" nagy melle...
szigorúan max. C inkább csak B kosaras legyen, ne mellre hízzon.
Párommal 8++ éve egészséges szexuális életünk van, hízzon akár 95 +++ kiló fölé is, amíg nem a mellét duzzasztja.
Számomra is vonzó de én csak 23 éves vagyok.
De korombéli lány 90 kg-mal az álom kategória. :)
"De korombéli lány 90 kg-mal az álom kategória."
Szerencsére nincs sok belőlük. Csak késöbb híznak akkorára mint a disznó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!