Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés 100 kg feletti nőt b&€zni?
Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 19:17
1/10 anonim válasza:
sosem tudhatod, hogy beér-e már a hegye, vagy még mindig csak a zsirját dugod...
2/10 anonim válasza:
Én sokat ábrándozok errő,szivesen sexelnék ilyenekel!!De eddig csak 50-60 kg csajokal,hozott össze a sors!
3/10 anonim válasza:
Ha ezt a szót használod a közösülésre, még normál testalkatú sem fogja széttenni a lábát neked
Mellesleg ugyanolyan, mint 60 kilóst, csak nehézkesebb a mozgás
4/10 anonim válasza:
Amit az egyes ír, az szerintem butaság. 120 kg vagyok, mégsem kell nagyítóval keresni, hogy hol van a puncim. Ahhoz, hogy tényleg ne tudj elérni a dolgokhoz, sokkal extrémebb módon kövérnek kell lenni. Amúgy rengeteg hozzám hasonló nőnek van párja, szenvedélyes nemi élete. És senki se higgye, hogy a páromat kényszeríteni kell a szexre. Állandóan simogat, csókolgat, megölel hátulról és már érzem a merevedését. Szóval szerintem lehet csodás élmény. Ugyanúgy ahogy vékony lánnyal is lehet rossz.
21L
5/10 anonim válasza:
Nézd: baszni. Nem kell a kriksz-kraksz.
6/10 anonim válasza:
Nem tudom, de nem is fogom. Fel sem állna ilyen kövér csajra. Azt mondják, hogy azért jó kövér nővel lenni mert akárhová hajtogathatsz pinát.
7/10 anonim válasza:
Szerintem szar:D habár nem tudom el képzelni,hogy egy férfit mi izgat fel egy 120kilós nőn:D
8/10 anonim válasza:
75 kilós vagyok, soha nem volt és nem is tudom elképzelni hogy nálam nagyobb csajjal dugjak. Esetleg egy jó kis Milf, na az még belefer, de 100 kiló, az már sok
9/10 anonim válasza:
Qrva nehéz 3s fárasztó viszont nagyon puha. 😅
A 100+ már sok. Olyan 70-80 kg már elég.
10/10 anonim válasza:
Jó...de nem a kilók miatt...vagyis hogy pontosabb legyek..akikkel én voltam dagi csajokkal nagyon jó volt. De ez lehet szimpla véletlen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!