Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért várják el a pasik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a pasik az orális szexet?

Figyelt kérdés
Volt már több kapcsolatom de egyiknél sem tudtam rávenni magam, hogy bekapjam nekik. Nem tudom, hogy miért van ez így de sajnos nem bírom megtenni. Több kapcsolatom is emiatt ment tönkre. Viszont kárpótolom azzal, hogy az anált meg szeretem. Melyik a nagyobb élvezet a pasinak? Az orál vagy anál? 25N
2018. okt. 17. 08:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
16%
Amiét a nők elvárják az ékszereket,bundakat stb.
2018. okt. 17. 09:02
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem az orál alap, de mindkét fél részéről.
2018. okt. 17. 09:04
 3/20 anonim ***** válasza:
18%
Te szereted ha nyalja a pasid a pincidat??Ja vannak nők akik nem csinálják!!Viszont azzal,hogy szereted az anált!!Hmmmmmmm!!🤩🤩
2018. okt. 17. 09:08
 4/20 anonim ***** válasza:
78%

1. Hát már bocs, de én is nő vagyok és se ékszert se bundát nem várok el senkitől.

Egyébként nem minden pasi szereti az orált és az anált sem. És szerintem az már régen rossz ha egy kapcsolatban rákényszeríti a párját hogy csinálja, azzal meg nem foglalkozik hogy a párja nem szereti ezt.

2018. okt. 17. 09:08
 5/20 anonim ***** válasza:
67%
Orált imádom, az anál kicsit sem izgat.
2018. okt. 17. 09:11
 6/20 anonim ***** válasza:
84%
Én nem várom el, és volt olyan barátnőm aki még a nyalást sem szerette. A szex viszont jó volt nélküle is!
2018. okt. 17. 09:12
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
tönkre is fog menni,vagy megcsalnak ez alap és túl jó,nagyon kevés ffi nem igényli,persze lehet azok neked nem tetszenének.tedd meg ha pasit akarsz.
2018. okt. 17. 09:15
 8/20 anonim ***** válasza:
30%

azért várják el, mert a csapból is az folyik, hogy az orál alap.

hogy melyik a jobb? őszintén, ami nincs. Ha van orál, de nincs popsi, akkor azért panaszkodunk, hogy nincs popsi.

Ha fordítva van, akkor pedig az orált hiányoljuk

2018. okt. 17. 09:19
 9/20 anonim ***** válasza:
8%
orál mélytorkossan.
2018. okt. 17. 09:23
 10/20 anonim ***** válasza:
43%
Pedig egy pasinak isteni dolog oralozni
2018. okt. 17. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!