Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexelni akar mostanában, miért?
Először is nagyon remélem, hogy nem egy 15 éves lány a kérdező. Másodszor, úgy kezded a kérdés alatti leírást, hogy a "pasim" az egyik válaszolónak meg azt mondod, hogy "nem tekinted rendes kapcsolatnak". Akkor most hogy is van ez? Vagy a pasid és párkapcsolatban vagytok, vagy pedig még ismerkedtek, és csak szeretkeztek egymással mint mondjuk szexkapcsolatban.
Nekem eléggé úgy tűnik, hogy addig voltál érdekes amíg meg nem kapott, most pedig már csak a tested és a szex a lényeg, az hogy kivagy már nem.
Az meg, hogy azt mondta még szex előtt neked, hogy komolyat keres még nem jelent semmit. Mondhatta azt azért is mert le akart fektetni.
Pár sorból, amit írtál nem lehet megállapítani a szitut, de lejön a jelekből, hogy meghallgat-e hogy érdeklődik-e felőled hogy vagy, és hogy mentek-e megtapasztalni új dolgokat, tehát hogy törődik-e veled szexen kívül is vagy nem.
hát.. figyelj, beszélj vele, hogy miért csak szex van?
amúgy meg attól mert ez egy kapcsolat és szeretitek egymást az élvezet kedvéért még lefeküdhetsz mással
+ azért ha neked is jó vele a dugás akkor meg mit vagy úgy oda ha esetleg dugni kellesz neki? a világ egyik legjobb dolga.. ne csinálj úgy mintha fájna neked, hogy megdugnak:)
pasi, aki puncit szagolt és most meg van kergülve.
normális egy fiatal srácnál, főleg ha előtted még nem igazán volt kapcsolata
gazából én sem tekintem még rendes kapcsolatnak. De ,akkor dughatok mással?
Trolloló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!