Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon azért akar mostanában egyre több nő szexelni velem mert vak vagyok?
Szerintem nem vagyok az a kifejezetten jóképű, bár rendszeresen sportolok és szerintem igényes vagyok... Ha jön egy új kolléga vagy ha lemegyek egy szórakozóhelyre tuti félreérthetetlenül rámnyomul valami nő és erős utalásokat tesz a szexre vonatkozóan. Persze nem zavar, sokszor élek a lehetőségekkel persze azért szelektálok. Eddig ez nem volt ennyire jellemző, most egy éve van ez szerintem.
Kérlek titeket, ne töröltessétek a kérdésemet, valóban vak vagyok, van erre speciális program amellyel a vakok tökéletesen tudják használni a számítógépeket / okostelefonokat...
Nem örülök, hogy el kell térnem a valódi témától, de akkor ide teszek két linket, itt lesz némi infó:
infoalap.hu
nvda.hu
Azt hiszik hogy vadítóan tudsz simogatni, érinteni, és egyéb dolgokban sokkal jobb vagy mint egy látó, mert kifinomultak az ezzel kapcsolatos érzékeid.
Ez egyébként igaz is, mert a rest kompenzál. A vak ismerőseimnek sokkal fejletebb a tapintásuk, a hallásuk a szaglásuk mint a látólknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!