Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik mostanában olyan kapcsolat, ahol nincs szex csak petting fél vagy akár egy évig sem? Mi a véleményetek az ilyen kapcsolatokról?
Persze, demi vagy aszexuálisoknál előfordulhat az ilyesmi.
"normál" párkapcsolatban ez nem hiszem, hogy túl egészséges, hogy úgy mondjam. ettől még lehetnek kivételek, és biztos van ilyen.
Létezik, ismerek ilyet.
A véleményem, hogyha valakinek ez kell és így kényelmes neki, akkor semmi probléma vele. Engem viszont így nem igazán tudna érdekelni egy lány. Imádom a szexet és lelehet pontozni, de nekem fontos egy kapcsolatban. Fél év még belefér, de több nem. Épp elég haverom sírta már el a bánatát sörözés közben, hogy vártak a csajra, aki húzta az agyukat, aztán megcsalták őket.
Persze, simán - az is szex, és lehet nagyon fantáziadúsan is csinálni.. van olyan csaj akivel egy "kézimunka" többet ér, mint mással egy reszelés..
Úgyhogy én részemről semmi problémát nem látok az ilyen kapcsolatban.
Én s abarátnőm aszexuálisak vagyunk, a csók is ritka, még is 4 éve boldog kapcsolatban élünk. :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!