Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hivatásos lányt vagy barátnőt érdemes keresni 29 évesen?
Figyelt kérdés
Még nem szexeltem soha és elég kíváncsi vagyok milyen lehet.2018. okt. 16. 18:41
21/31 he84 válasza:
Én és jó néhány nő bőven tud szeretni átlagos, átlag körüli férfit is. Nem a külsejtől függ a szeretet,...
22/31 anonim válasza:
Hanem mitől? A belső értétkektől?:/ Ne nevetess!
23/31 he84 válasza:
Igen, a belső értékektől és a kisugárzástól. Legalábbis normális nőknél így van, nálam is. Na meg a belső tart össze hosszabb távon. Én például korábban egy régi barátomba beleszerettem egyoldalúan, pedig külsőre nem az esetem. Mégis a jelleme, a kisugárzása miatt igenis megfogott. Addigra már jól ismertem őt évek óta és ő is engem.
24/31 he84 válasza:
Arról én nem tehetek, ha te és egyes férfiak főleg felszínes, kényes nőket tapasztaltatok. Az nem azt jelenti, hogy minden nő ilyen. Ennyi erővel minden férfi is csak a külsőre megy és letojja a belsőt, meg a kisugárzást, ugyan már,... Egyáltalán nem így van.
25/31 anonim válasza:
Lehetséges, hogy vannak ilyen nők, de kevesen.
26/31 he84 válasza:
Azt nem tudhatod pontosan, hogy hányan vagyunk ilyenek, de a kevésnél azért tuti többen. Főleg az érettebb korosztályokban.
27/31 anonim válasza:
Kedves he84!
Ne szívasd már szerencsétlen kérdezőt! Rendes nő nem létezik!!!
28/31 anonim válasza:
Az érettebb nőknél (60 fölött) előfordulhat, de a fiatalabbaknál nincs.
29/31 he84 válasza:
Nemn szivattam a kérdezőt 27-es válaszoló! Az igazat mondtam, sajnálom ha egyesek nem hiszik el. Őszinte vagyok, rendes és van azért tapasztalatom. Csak mert valaki nem nagyon találkozott rendes nővel, nem jelenti hogy nincs, ne magadból indulj csak ki! Látszik némiképp sajnos nőgyülőlő is vagy,...
És 28-as válaszoló, ne haragudj, de te is tévedsz. A legtöbb nő 28-30 éves kortól már elég érett, de ez személyfüggő is részben.
30/31 anonim válasza:
Szerintem nem nőgyűlölő, csak mert másképp látja a dolgokat. Ettől függetlenül nincs igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!