Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi miatt nem érdemes hivatásos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt nem érdemes hivatásos nőhöz menni?

Figyelt kérdés
Most csak a pozitív oldalát látom, de nem értem mi lehet a rossz benne.
2016. máj. 23. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Megtudja az asszony
2016. máj. 23. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha csak a pozitív oldalát látnád, akkor nem kérnél megerősítést a negatívra. :)
2016. máj. 23. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehúznak, elkapsz valamit ezek a sztenderd dumák.

Nem nevezném negatívnak, de saját tapasztalat: semmi nem változik tőle, nem lesz semmi más, nem old meg semmit. Elmész, ürítesz, majd pár óra múlva újra ugyanott leszel mint előtte: rossz kapcsolat vagy kapcsolat nélküliség vagy kielégítetlenség. Szóval, ha egy fokkal jobbat akarsz a farokverésénél és amúgy van kidobni való pénzed akkor menj, de minden más esetben inkább azt találd ki mit tegyél, hogy ne kelljen menned hozzájuk.

2016. máj. 23. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugyan én nem voltam, de kidobott pénznek érzem, egyszeri alkalom meg semmire nem elég, pár óra múlva csak rosszabb lesz, hogy nincs kivel. Ráadásul az önbecsülésem is csorbulna, meg valahogy nincs gusztusom tízcsillió pasi utána berakni..
2016. máj. 23. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

Bitzosan tudod:

-

Nem szeret, a pénzedért van veled.

Lélektelen párosodás.

Ma öten jártak benne előtted.

A száj amivel megcsókolna ma ötször megegtelt ragaccsal.

+

Gyönyörű.

Olcsó. Egy házasság 3 kölökkel ára / dug..ások száma > fizetős szolgáltató ára.

Nincs panaszkodás, fejfájás.

Nem zavar a csajozásban.

Nem viszi a lakást ( válás esetén )

Nem kell asszony gyerektartást fizetni.

Nem kell ajándékot venni.

Nem kell eltartani.

....

2016. máj. 23. 13:41
 6/9 anonim ***** válasza:
A gyönyörűt én lehúznám a listáról, mert nem igaz.
2016. máj. 23. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Gusztus kérdése. Nekem nem lenne gusztusom olyan csajokhoz, (főleg nyalni, csókolni) akikben hetente minimum tucatnyi farok jár. Illetve nem csak havi 5-10 óra nettó szexhez tartom élvezetesnek a női társaságot.
2016. máj. 23. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem lenne gusztusom hozzá. Előtted ki tudja hányan jártak benne, hányan verték a szájába. Egy hulladéktárolóhoz tudnám hasonlítani, aki mindent, válogatás nélkül bevesz, lenyel, eltűntet. Nem szívesen nyúlkálnék hozzá, de hát ez egyéni ízlés dolga.
2016. máj. 23. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:
gyönyörű XDDDDDDDDDDDDDDDD
2016. máj. 23. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!