Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezzel együtt élni? Már 10 éve nem közösültem nővel, mert megijedtek a 22 cm péniszméretemtől. Betig már szívesen behatolnék egy lányba.
Figyelt kérdés
2018. okt. 16. 16:11
1/21 anonim válasza:
Mert ezzel kezded az ismerkedést vagy mi? Mi az hogy megijednek? :D
Ha megismersz valakit akkor ha oda juttok nem ez fog számítani, mondjuk neked is óvatosabbnak kell lenned, nyilván ha felnyársalod a nőt az nem túl szerencsés.
2/21 anonim válasza:
:DDD
Most hogy ezt leírtad, már jól fogsz aludni? :)
3/21 A kérdező kommentje:
Mikor leveszem a gatyámat azt mondják, hogy legyen csak orál.
2018. okt. 16. 16:14
4/21 anonim válasza:
A nagy faroknak ez az átka
És ezt csak az tudja, akinek nagy a cerka
Az átlagos pötsűek meg ahelyett, hogy örülnének a méretüknek, rinyálnak, hogy “jajnemfogtetszenianőknek”
Pedig ha tudnák milyen pokoli az, hogy 100 nőből 99 azt mondja, hogy “bocs, de nem fér be”
Ezzel sajnos együtt kell élned
Majd találsz egy üvegcipellőt, ami passzol hozzád
Addig meg tarts ki
5/21 anonim válasza:
Ezt szerinted ki fogja elhinni?
6/21 A kérdező kommentje:
Nem kell elhinni.
2018. okt. 16. 16:19
7/21 anonim válasza:
xD szerintem is Kamu ..
Így akar csajozzni ..:D
9/21 A kérdező kommentje:
Egyre semm, komolyan kérdeztem
2018. okt. 16. 16:22
10/21 Deflohelp válasza:
Ha csak a hossza a probléma, akkor a tövénél gyűrűszerűen rá kell kötni egy kis törülközőt, ami behatoláskor távtartóként szolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!