Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak a pasik álmodoznak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pasik álmodoznak arról hogy megeroszakolja őket egy csaj?

Figyelt kérdés
2018. okt. 16. 11:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nők is álmodoznak erről, szerintem nem is kevesen. De azért fontos különbség van aközött hogy mondjuk eljátssza ezt egy pár, és "már meg van a forgatókönyv" illetve a felek is megbíznak egymásban, meg odafigyelnek arra, hogy bár erőszakosabb a szex, mégis jó legyen mindenkinek. Ergo itt lelkileg nem sérül senki.

De egy konkrét nemi erőszak ha mondjuk egy nő megy éjszaka haza az utcán és egy idióta kanos köcsög lefogja (vagy esetleg többen lefogják) és mindenféle óvatosság nélkül egy vadidegen letépi a ruháit és betolja a farkát full izomból miközben a nő ezt se nem akarja se nem kívánja, meg eleve retteg, az baromira nem izgató elhiheted. És még szép hogy feljelenti. A szex addig nem erőszak amíg mind a két fél kölcsönösen akarja és beleegyeznek abba ami történik velük. Az ha egy nőt akarata ellenére kényszerítenek szexuális aktusra az minden csak nem izgató.. Baromira nem szabadna itt párhuzamot vonni a tényleges nemi erőszak és a bizalmon alapuló "megjátszott" szexuális szerepjáték közt.

2018. okt. 16. 15:19
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem alakulóban van egy kapcsolatom már másfélhónapja és simán el tudnék vele képzelni egy ilyen megerőszakolós szerepjátékot. És nő vagyok
2018. okt. 16. 21:56
 23/24 anonim ***** válasza:
54%
mert el sem tudják képzelni, milyen ha egy fizikailag sokkal erősebb ember teszi meg velük igazából, és semmi esélyük ellene, nem lökhetik félre, mert nem tudják.
2018. okt. 17. 12:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Engem kiskoromban molesztáltak, ami kihatással volt eddigi szexuális életemre. Gratulálok, ha valaki arról álmodozik, hogy akarata ellenére közösüljenek vele és megalázzák... Betegek
2018. okt. 17. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!