Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen egy olyan nővel együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy olyan nővel együtt élni, aki szeret sz0pni?

Figyelt kérdés

Nekem most megvan a menstruációm, így szex kizárva. Viszont tegnap este barátom eléggé bevolt indulva, így az este alatt kétszer elégítettem ki kézzel szájjal. Mindkétszer én kezdeményeztem, mett imádom sz0pni, kényeztetni és látni, ahogy élvezi.

Azt mondta hihetetlen hogy valaki ennyire szeresse ezt csinálni és hogy Istenien csinálom, őrület.

Milyen érzés egy ilyen nővel együtt lenni? Tényleg ennyire hihetetlen ez?

2018. okt. 14. 20:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hiányzik a professzornő durva sz.pása...
2018. okt. 14. 21:48
 12/27 anonim ***** válasza:
64%

"leszophatnád akár naponta is kétszer legalább"

Te kinyalod a barátnődet naponta kétszer legalább? Már ha egyáltalán van.

2018. okt. 14. 21:54
 13/27 anonim ***** válasza:
7%

12,

az még nem jelenit azt, hogy attól kvittek lennénk

sajnálom de úgy tűnik te a saját világodban gondolkodsz és annak íratlan szabályait vetíted ki rám is. ami persze nem túl bölcs gondolat hiszen semmit nem tudsz a kapcsolataimról, így hát okafogyott az érvelésed a személyeskedő megjegyzésed pedig visszautasítom, engedd el ne légy frusztrált:)

mi más szabályok alapján játsszunk, amiről te semmit sem tudsz, ha szeretnéd bevezetlek egy olyan világban ahol rövidesen olyan oldalad ismered meg aminek létezéséről még sejtésed sem volt

2018. okt. 14. 22:05
 14/27 anonim ***** válasza:

egy szerkesztés gombot igazán összehozhatnátok már az oldalra.. :D

-n (ban>ba)

2018. okt. 14. 22:07
 15/27 anonim ***** válasza:

Biztos jó lehet a férfiaknak. Pontosabban azoknak akik szeretik ha cumizzák őket..

En szeretem csinalni es jo latni rajtuk az oromet es az extazist :)

2018. okt. 14. 22:10
 16/27 anonim ***** válasza:

„az még nem jelenit azt, hogy attól kvittek lennénk”

Miért, mi jelentené azt?

„sajnálom de úgy tűnik te a saját világodban gondolkodsz és annak íratlan szabályait vetíted ki rám is”

A „te világodban” nem evidencia nem elvárni többet annál, amit mi magunk képeset/hajlandóak vagyunk nyújtani?

„így hát okafogyott az érvelésed”

Milyen érvelésem? Egy kérdést tettem fel. :D

„a személyeskedő megjegyzésed pedig visszautasítom”

Hol személyeskedtem?

„ha szeretnéd bevezetlek egy olyan világban ahol rövidesen olyan oldalad ismered meg aminek létezéséről még sejtésed sem volt”

Mindig is nedvesedtem a rébuszokban beszélő férfiakra.

2018. okt. 14. 22:15
 17/27 anonim ***** válasza:
10%

ahogy mondtam, nem sokat konyítasz az én világomhoz, persze ez nem hiba hiszen nyilván nem látsz bele

az jelentené azt, ha mindketten maximálisan kielégülnénk

ha a subomnak az a kielégítő, hogy élvezetet adhat nekem akkor attól még nem vagyunk kvittek ha én is kétszer orálisan kielégítem, ugyanis a mérce az ő esetében nem az orgazmusainak száma, hanem az, hogy kielégíthet engem, mivel az ő kielégülésének és ezáltal vágyának tárgya az én testem és annak kielégítése, ezért hát nem az ő orgazmusainak száma kell megegyező legyen az enyémmel

ő mást akar tőlem, nevezetesen a kontrollt a professzionalistást a szakértelmet és az önmegtartóztatásom amivel a vágyaim felett is irányítom és megváratom, fenntartva ezzel a saját és az én izgalmamat is, érted már?

a kérdésed maga volt az érvelés

hol? "Már ha egyáltalán van"

köszönöm a feltehetően hamis információt, bár nem volt kérdésem azt illetően kire nedvesedtél, csupán ajánlatot tettem, nem kell gúnyolódni, anélkül is jó vagy:)

2018. okt. 14. 22:37
 18/27 anonim ***** válasza:
57%
Érthető, hiszen négy napja volt fizu. Teljesítened kell, különben ugrik az új cipő.
2018. okt. 14. 22:54
 19/27 anonim ***** válasza:

Csakhogy te meg a Kérdező „világához” nem konyítasz, így enyhén szólva merész húzás volt ahhoz az utasító hangnemhez nyúlnod, amiben az első válaszodat fogalmaztad meg. Attól, hogy a partnereid szubmisszív hajlamúak, még nem lesz a világ összes nője az, tehát nem kellene azt szem előtt tartva osztogatnod a tanácsokat, hogy _neked_ mivel lehet a legnagyobb kielégülést okozni. Amúgy a fentről lefelé való kommunikáció és a titokzatoskodás helyett bőven elegendő lett volna leírnod, hogy te az alá-fölérendeltségben hiszel, mert bár nem teszi ez számomra kevésbé ellenszenvessé az igeterjesztésed, felfogtam volna viszonylag könnyen.

„a kérdésed maga volt az érvelés”

Mi mellett? Hogy nem szólíthatod fel a nőket a szopásra, amennyiben neked derogál a nyalás? Továbbra is így gondolom. Maradj azoknak az irányítgatásánál, akik önként és dalolva vetik alá magukat az akaratodnak.

„hol? "Már ha egyáltalán van"”

Miért, honnan kellene tudnom, hogy van-e barátnőd? A kérdésemet úgy tettem fel, hogy az magába foglalja a feltételezést, miszerint van. Holott lehet, hogy nincs.

„csupán ajánlatot tettem”

Kéretlenül.

„nem kell gúnyolódni, anélkül is jó vagy:)”

Vele még jobb.

2018. okt. 14. 22:59
 20/27 anonim ***** válasza:
64%

Nem gondolom, hogy ez ilyen különleges dolog lenne, mármint nem te vagy az egyetlen aki szeret szopni.

A kérdés pedig értelmetlen és buta. Milyen együtt élni?

Hát nem ettől függ...ha nem éltek együtt akkor is tudsz szopni, kérdés még hogy tudsz e főzni, van e kereseted...na ez fontos az együttélésnél :d

2018. okt. 14. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!