Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 2 év szexuális élet után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 2 év szexuális élet után sem tudtam partnerrel elélvezni, akkor nagy az esély rá, hogy így is marad?

Figyelt kérdés
2018. okt. 14. 18:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Maszturbálásnál mindig van
2018. okt. 14. 18:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagy te nem tudod elengedni magadat valamiért, vagy ők voltak "bénák", azaz nem sikerült ráhangolódniuk az igényeidre, vagy nem is akartak.
2018. okt. 14. 18:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha masztinál van, akkor esélyed van!

Tedd azt amit én: tanítsd meg őket, hogy jó neked!

Én pl hüvelyi uton sosem tudtam elélvezni. Nagy kaland! De igenis odavezettem a partnerem kezét és izgatta a csiklóm miközben dugott és én akkoár sikítottam az élvezettől, hogy a szomszéd felkopogot.

Az első páromnál még én sem voltam túl tájékozott, sőt életemben nem vokt orgazmusom, mert nem is maszturbáltam. Első kapcsolatban nem éreztem, hogy a szex valami hűha élmény lenne.

A második partnerem kezdett el foglalkozni a csiklómmal és fél évig azt tanultam, hogy lehet így elérni a csúcsot. Aztán mikor megtörtént már nem volt megállás! A párom is lelkesen hozzám nyúlt, de azt is hagyta, hogy én izgassam magam az aktus alatt.

Így a 3. partneremnél már nem voltam elveszve. Ő sem hallott a csiklóról, csak a farkával akart örömet okozni, én pedig megmutattam neki, hogy élvezem ezt én.

Próbáld meg nyugodtan az aktus közben ingerelni magad vagy vezesd a párod!

2018. okt. 14. 19:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kommunikáció megvan az együttlétek során?

Ha nem mondod el a pasinak, mit szeretnél, hogy jó neked, akkor nem tudja mit csináljon

2018. okt. 14. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

10-es Fogalmam sincs

Igazából csak feszítést érzek meg hogy ki-be ami mem ad mekem akkora pluszt hogy hűha!

Szűk is vagyok hiába tocsogok a nedvességtől fáj feszít

Nekem maga az aktus nyűg nem tehetek róla de csak szenvedek

Voltam Nőgyógyásznál! Semmi bajom anatomiailag se egészségileg minden rendben van oda lent!!!

A pettinget nagyon szeretem! Van csiklo orgazmusom is de a szex nem megy

2018. okt. 14. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!