Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 2 év szexuális élet után sem tudtam partnerrel elélvezni, akkor nagy az esély rá, hogy így is marad?
Ha masztinál van, akkor esélyed van!
Tedd azt amit én: tanítsd meg őket, hogy jó neked!
Én pl hüvelyi uton sosem tudtam elélvezni. Nagy kaland! De igenis odavezettem a partnerem kezét és izgatta a csiklóm miközben dugott és én akkoár sikítottam az élvezettől, hogy a szomszéd felkopogot.
Az első páromnál még én sem voltam túl tájékozott, sőt életemben nem vokt orgazmusom, mert nem is maszturbáltam. Első kapcsolatban nem éreztem, hogy a szex valami hűha élmény lenne.
A második partnerem kezdett el foglalkozni a csiklómmal és fél évig azt tanultam, hogy lehet így elérni a csúcsot. Aztán mikor megtörtént már nem volt megállás! A párom is lelkesen hozzám nyúlt, de azt is hagyta, hogy én izgassam magam az aktus alatt.
Így a 3. partneremnél már nem voltam elveszve. Ő sem hallott a csiklóról, csak a farkával akart örömet okozni, én pedig megmutattam neki, hogy élvezem ezt én.
Próbáld meg nyugodtan az aktus közben ingerelni magad vagy vezesd a párod!
Kommunikáció megvan az együttlétek során?
Ha nem mondod el a pasinak, mit szeretnél, hogy jó neked, akkor nem tudja mit csináljon
10-es Fogalmam sincs
Igazából csak feszítést érzek meg hogy ki-be ami mem ad mekem akkora pluszt hogy hűha!
Szűk is vagyok hiába tocsogok a nedvességtől fáj feszít
Nekem maga az aktus nyűg nem tehetek róla de csak szenvedek
Voltam Nőgyógyásznál! Semmi bajom anatomiailag se egészségileg minden rendben van oda lent!!!
A pettinget nagyon szeretem! Van csiklo orgazmusom is de a szex nem megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!