Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnak a pasik mikor megnéznek egy női mellett?
Figyelt kérdés
Mikor azthiszi nem látom, és csak bámulja mintha nem látott volna még fehér embert
Egyik ismerősömmel leültünk egy padra megvárta velem a buszt és én elnéztem a háta mögé egy ideig.. És visszanéztem láttam hogy nézi.. Nem mertem szólni meg semmi inkább visszanéztem mögé hogy azt hogyne nem látom.. Csak annyira nézte tényleg ez annyira egoistán hangzik.. Elvileg ez egy ösztön bennük.. De mit gondolnak közben?
2018. okt. 13. 23:58
21/27 anonim válasza:
Ha valóban őszinte választ vársz akkor én elmondom szívesen ha már ez egy anoním oldal, csak nem kell aggódni azon, hogy felválaljam a fantáziám. Ami egy szép mell látványára beindul. Én is nehezen venném le róluk a szemem, és olyankor az jut eszembe hogy mennyire beléjük markolnék... milyen csodásak és puhák lehetnek, bár beke temethetném az arcom és csókolgathatnám őket, a melbimbóidat bekapva gyengéden garapnám és nyalnám őket, az ajkaimmal erősen beszoppantva izgatnám a nyelvemmel, és közben kíméletesen de határozottan markolnám őket, míg felnyögsz. Azt is szívesen elkélzelem ilyenkor ahogy a melleidre soriccelnék rengeteg spermát, fantasztikusan mutatna ahogy csorog le a melledröl, és csöpög az aszfaltra. Imádnám a még meleg ondót a melbimbóidról lenyalogatni, és további szép napot kívánnék, és elkérném a számodat☺️😍😇.
22/27 anonim válasza:
Azt, hogy csodálatosak.
Meg azt, hogy normális időkben (10 éve) még csak az vett fel melltartót, akinek szüksége volt rá.
Meg azt, hogy régebben még néhány nőnek volt bátorsága a strandon félmeztelenül fürdeni.
Tudod, a férfiak többsége nagyon vizuális. A nők nem ennyire - ők más téren találják meg azt, amivel foglalkozni szeretnek.
23/27 anonim válasza:
Csak a mai világban mindenki tökéletesnek akar tűnni. Ehhez nem nagyon lehet felvállalni a valóságot, inkább a tuning megy. Push up és azt kirakni.
24/27 A kérdező kommentje:
Hogy jön a témához a push up?😶
2018. okt. 19. 00:11
25/27 anonim válasza:
Olvasd el a 22-es választ. Úgy.
26/27 anonim válasza:
23 vagy plasztikai műtét:) hiszen azért van, hogy a sok tejcsárdaimádónak meffeleljünk és megritkuljanak a lesajnáló pillantások.
27/27 anonim válasza:
Engem inkább a segg és a comb érdekel! ☺️☺️☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!