Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mire gondolnak a pasik mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolnak a pasik mikor megnéznek egy női mellett?

Figyelt kérdés

Mikor azthiszi nem látom, és csak bámulja mintha nem látott volna még fehér embert

Egyik ismerősömmel leültünk egy padra megvárta velem a buszt és én elnéztem a háta mögé egy ideig.. És visszanéztem láttam hogy nézi.. Nem mertem szólni meg semmi inkább visszanéztem mögé hogy azt hogyne nem látom.. Csak annyira nézte tényleg ez annyira egoistán hangzik.. Elvileg ez egy ösztön bennük.. De mit gondolnak közben?

2018. okt. 13. 23:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Professzornő
2018. okt. 14. 00:28
 12/27 anonim ***** válasza:
27%
pedig a szarkazmus magas intelligenciára vall..
2018. okt. 14. 00:38
 13/27 A kérdező kommentje:

Ne támadjatok kérlek 😂csak egy kérdést tettem fel ugye amire ez az oldal való.. Szimplán választ szeretnék xd

A többi válasz tetszett de a hármasé volt reális 😅

Es nem biztos hogy képmutató lehet nő írta ://

Plusz itt van a szabályzatban így ne kezdj új témát előszedni😅😂❤️

2018. okt. 14. 01:17
 14/27 anonim ***** válasza:
52%
"Jaj de jó csöcsei vannak, de szívesen körbenyalnám a bimbóját."
2018. okt. 14. 01:23
 15/27 anonim ***** válasza:
39%

Pedig én általában a nők szemébe nézek. Ez addig sikerül, amíg nem kell pislogni, de amennyire tudok mindig mélyen az emberek szemébe nézek. Mivel ez alfahím tulajdonság.

Aki pedig feltűnően valakinek a melleit bámulja, az béna és ügyetlen. Ezt gondolom.

2018. okt. 14. 02:30
 16/27 anonim ***** válasza:
19%

"A többi válasz tetszett de a hármasé volt reális 😅

Es nem biztos hogy képmutató lehet nő írta ://"

minek teszed fel a kérdést ha csak az a válasz megfelelő ami már előre megfogalmazódott a fejedben a témát illetően? tudod meglehetősen szűk látókörű vagy.

2018. okt. 14. 02:32
 17/27 Gymnospermatophyta ***** válasza:
93%
Valóban igaz az, amit a hármas írt. Eszembe juthat az, hogy melltartó nélkül is ilyenek-e, milyen lehet megfogni és hasonló. De sokszor talán még ennyin sem gondolkodok ( főleg ha csak elmegy mellettem az utcán ), csak megnézem, mert szép és jól néz ki. Legalábbis számomra. Na meg tényleg rendkívüli módon tudja vonzani a tekintetet. Nem tudom, hogy a lányoknál van-e egyáltalán hasonló...
2018. okt. 14. 03:02
 18/27 anonim ***** válasza:
Először is, ami nem eladó nem rakják a kirakatba. Megnézem, aztán jön a gondolat, valóban így állnak? Vagy tuning push up?!!!! Milyen lehet a formája, állaga... Aztán elgondolkodok....vajon miért kell köldökig érő dekoltázs? Tovább gondolva, elszomorít, hogy itt prédikál a nőiességről,aztán meg olcsóvá teszi magát. Vagy van aki eleve akkora arcban van,mert nagyok a csöcsök, hogy direkt oda se nézek. Na azokat szokta igazán zavarni 😁😁😁
2018. okt. 14. 06:59
 19/27 anonim ***** válasza:
De jó tejtartók!!! De masszíroznám őket!!!
2018. okt. 14. 08:47
 20/27 A kérdező kommentje:

#16 ne ba.sz fel:))))

Egy olyan válasszal mint amit az elsőtől kaptam mit érek?? 😅😂

Tetszett hogy kreativ ezért köszöntem meg mindenkinek de miért vagytok kiakadva azon hogy kiemeltem egyet azok közül akik ténylegesen a kérdésemre válaszoltak

Ő volt az első aki értelmesen válaszolt xd a másodikat pedig nem értettem teljesen

Szálljatok le a harmadikról kérlek és a kérdésre válaszoljatok

Köszönöm:)))

2018. okt. 14. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!