Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnak a pasik mikor megnéznek egy női mellett?
Mikor azthiszi nem látom, és csak bámulja mintha nem látott volna még fehér embert
Egyik ismerősömmel leültünk egy padra megvárta velem a buszt és én elnéztem a háta mögé egy ideig.. És visszanéztem láttam hogy nézi.. Nem mertem szólni meg semmi inkább visszanéztem mögé hogy azt hogyne nem látom.. Csak annyira nézte tényleg ez annyira egoistán hangzik.. Elvileg ez egy ösztön bennük.. De mit gondolnak közben?
Ne támadjatok kérlek 😂csak egy kérdést tettem fel ugye amire ez az oldal való.. Szimplán választ szeretnék xd
A többi válasz tetszett de a hármasé volt reális 😅
Es nem biztos hogy képmutató lehet nő írta ://
Plusz itt van a szabályzatban így ne kezdj új témát előszedni😅😂❤️
Pedig én általában a nők szemébe nézek. Ez addig sikerül, amíg nem kell pislogni, de amennyire tudok mindig mélyen az emberek szemébe nézek. Mivel ez alfahím tulajdonság.
Aki pedig feltűnően valakinek a melleit bámulja, az béna és ügyetlen. Ezt gondolom.
"A többi válasz tetszett de a hármasé volt reális 😅
Es nem biztos hogy képmutató lehet nő írta ://"
minek teszed fel a kérdést ha csak az a válasz megfelelő ami már előre megfogalmazódott a fejedben a témát illetően? tudod meglehetősen szűk látókörű vagy.
#16 ne ba.sz fel:))))
Egy olyan válasszal mint amit az elsőtől kaptam mit érek?? 😅😂
Tetszett hogy kreativ ezért köszöntem meg mindenkinek de miért vagytok kiakadva azon hogy kiemeltem egyet azok közül akik ténylegesen a kérdésemre válaszoltak
Ő volt az első aki értelmesen válaszolt xd a másodikat pedig nem értettem teljesen
Szálljatok le a harmadikról kérlek és a kérdésre válaszoljatok
Köszönöm:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!