Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt már olyan hogy fogadtatok el pénzt szexért?
Figyelt kérdés
2018. okt. 13. 18:55
11/20 anonim válasza:
Soha nem volt, és nem is lesz!
12/20 A kérdező kommentje:
ma 19:23
Tehát te azt mondod hogy aki mondjuk egyszeri alkalommal megtesz ilyet akkor az már prosti? Irták páran hogy volt ilyen,akkor ők most prostik? jó tudni.
2018. okt. 13. 20:16
14/20 anonim válasza:
Pénzt nem. De mindenféle műszaki kütyüt igen.
15/20 anonim válasza:
9, rosszul látod. Az elsődleges cél mindig a szex, hiszen azért mész oda a nőhöz mert vonzó, nem pedig azért mert látomásra beleszerettél és kedveskedni szeretnél neki.. :D
hiába pontoztok le az igazságról beszélek, attól mert gyávaságból magatoknak is hazudtok még nem lesz más a mozgatórugó. pénz, hatalom, szex.
17/20 anonim válasza:
Volt, hogy felajanlották. Nem penzt, szolgáltatást. Vezetni tanultam, az oktató pedig felajanlotta, hogy szopásért ingyen óra jár... Kiröhögtem. Egy hónap múlva (már jogsival a kezemben) ingyen és bérmentve, igazán ekvezetbol szoptam le. Azota is ossze járunk. És soha nem bántam meg, hogy nem fogadtam el az ajanlatot.
18/20 anonim válasza:
persze,a kurv*áknál ez mindennapos.
19/20 anonim válasza:
Nem. Kíváncsi lennék a többi lány miert tette es milyen volt neki igy (ítélkezés nelkul kérdezem, erdekel).
20/20 anonim válasza:
Magára a szituáciora én is kíváncsi lennék. Előre megbeszéltek, hogy pénzért megy a dolog? Vagy csak a végén atnyújtott 10e ftot? A szeretőm mondta, hogy vokt egy csaja. Parszor kért toke pénzt, hogy bajban van. Mikor atvitte, mindig meg is dugta. De gondolom a legtöbbször nem a csaj kéri a pénzt. Van kedve valamelyikotoknek leirni a szitut?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!