Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha egy fiú falajánl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy fiú falajánl masszírozást, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Egyből azt gondoljátok, hogy szexet akar? Ha ezt gondoljátok, akkor rákérdeztek, vagy inkább csak visszautasítjátok a dolgot?

Korotokra, és esetleges tapasztalatra is kíváncsi lennék. Pozitívra meg negatívra is.

2018. okt. 12. 01:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy már többen is jelentkeztek nálam ilyen igénnyel.Ez talán azért van,mert a m
2018. okt. 13. 18:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Bár itt a hölgyeknek szól a kérdés, férfiként hozzáfűzném,hogy szerencsés helyzetben vagyok,mivel már többen is jelentkeztek nálam ilyen igénnyel.Ez talán azért van,mert mindig figyelek arra amit csinálok és nem élek vissza mások bizalmával.Szerintem nem általánosítható, de bizonyára vannak negatív példák is.
2018. okt. 13. 19:02
 13/17 anonim ***** válasza:

"Mert a srác kedvesen felajánlotta, és mert ingyen van"

mert ingyen van... Ha masszázs kell, akkor fizetek érte.

Ha pedig azért megyek el valahova ingyen, hogy a pasi élvezkedjen rajtam, még akkor is ha csak fogdosásról van szó, akkor jóértelemben én qurva vagyok

2018. okt. 15. 10:39
 14/17 anonim ***** válasza:
bhaszni akar, szóval no chance. csak az anyukám masszirozhat meg amúgy is.
2018. okt. 16. 10:29
 15/17 A kérdező kommentje:
14-es: Miért vagy ebben ennyire biztos? :O
2018. okt. 16. 18:56
 16/17 anonim ***** válasza:
15: azért, mert egy felnőtt ember nem hülye és tudja, hogy ha egy ilyennel jön valaki, akkor vagy baszni, vagy átbaszni akar
2018. okt. 17. 09:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Szóval semmi konkrét tapasztalatod nincs? Akkor ez csak fantazmagória, amit axiómaként kezelsz.
2018. okt. 17. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!