Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy fiú falajánl masszírozást, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Egyből azt gondoljátok, hogy szexet akar? Ha ezt gondoljátok, akkor rákérdeztek, vagy inkább csak visszautasítjátok a dolgot?
Korotokra, és esetleges tapasztalatra is kíváncsi lennék. Pozitívra meg negatívra is.
2018. okt. 12. 01:12
1/17 anonim válasza:
Helyzetfüggő. De igen azt gondolnám. S megkérdeznék, hogy akkor most megfektetni akar vagy mi!
2/17 anonim válasza:
A viszonyunktól függ.
Egy becsületes ismerőstől vagy jóbaráttól miért számítanék hazugságra?
Sokszor szoktuk masszírozni egymást ismerősökkel.
3/17 anonim válasza:
Attól függ milyen viszonyban vagyok a sráccal, de nem utasítanám vissza a masszázst.
4/17 anonim válasza:
A masszást nem utasítanám el, de ha utána szexet akarna jól képen törölném.
20 L
5/17 anonim válasza:
Bocs hogy fiúként ide írok,csak tapasztalat miatt írom le.... én elég jól masszírozok,tanultam is. Általában bárkinek felajánlottam, nem gondolta azt hogy azért ajánlom föl mert akarok bármi mást is. Hogyha csinálom valakinek akkor az egy feladat, és próbálom minél jobban csinálni arra koncentrálok még akkor is ha nagyon bejön az illető.
6/17 anonim válasza:
Ha masszőr akkor szívesen elfogadom. De ha nem az akkor tudom hogy csak taperolni akar és kösz, nem kérek abból hogy egy kiéhezett pasika rajtam élvezkedjen. Elhatanám melegebb éghajlatra.
7/17 anonim válasza:
Nem gondolok semmit.
Ha masszírozni akar, menjen masszőrnek.
Én utálom, ha masszíroznak
8/17 anonim válasza:
Mit?
Hát hogy mi a francért mennék egy sráccal el masszírozni, amikor elmehetnék egy igazi, profi masszőrhöz?
9/17 A kérdező kommentje:
Mert a srác kedvesen felajánlotta, és mert ingyen van
2018. okt. 12. 15:27
10/17 anonim válasza:
Ha szeretnéd, akkor fogadd el, csak vigyázz, hogy olyan helyzet legyen, ahonnan megvan a kiutad. És ne akkor, amikor menstruálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!