Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csiklótok nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csiklótok nektek mennyire duzzad meg, ha felizgultok?

Figyelt kérdés

Kb mennyivel lesz nagyobb? Oké, hogy alapból általában tök kicsi, meg el is rejtőzik a bőrök közé, persze van akinek egészen nagyobbacska. Milyen gyakori, hogy másfélszer akkora lesz, ha pl orgazmusotok van, vagy nagyon felizgultok? Olyankor kibújik a "helyéről"? Mekkora lesz úgy (kb, valamihez viszonyítva)?

Mert szerkezetileg olyasmi, mint egy pénisz, csak miniatűr. Péniszből meg van vérpénisz, meg húspénisz.

2018. okt. 11. 21:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Legutóbbi válaszoló, te teljesen hülye vagy, ha ezt komolyan is gondolod...

Én pont hogy imádnám , ha a számba vehetnék egy ágaskodó klitoriszt, és úgy okozhatnék örömet a gazdájának.

2018. dec. 31. 21:43
 12/20 anonim ***** válasza:
13%

"Én pont hogy imádnám , ha a számba vehetnék egy ágaskodó klitoriszt, és úgy okozhatnék örömet a gazdájának."

Erre a célra egy travi is tökéletesen megfelelne neked.csak elkell képzelned hogy klitoriszt veszel a szádba

2018. dec. 31. 21:46
 13/20 A kérdező kommentje:
Jól van. Gratulálok neked. Én nem fantáziálok travikról, és nem vagyok homofób sem. Érdeklődő, huszonéves, heteroszexuális férfi vagyok, és nem vagyok görcsös.
2018. dec. 31. 21:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is leszopnék egy nagyobbat !
2019. jan. 1. 22:57
 15/20 anonim ***** válasza:
44%
Bekem olyan lesz mint egy tevepata.
2019. márc. 3. 04:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb. duplájára duzzad.
2019. nov. 3. 21:43
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Nem néztem meg De tapintásra mint egy meggy mag
2021. júl. 4. 12:15
 18/20 anonim ***** válasza:
74%

10es akkor keress rá nézz anatómiai rajzokat mert konkrétan a csikló szerkezetileg olyan mint a pénisz van makkja van fitymája és igen tud erektálni mikor duzzadt egy lány csiklója az kb olyan mint amikor neked áll a farkad

Csak ez nagyon pici kívülről

Persze vannak olyan nagy csiklóval rendelkező lányom akiknek olyan mintha hüvelyujj nagyságú péniszük lenne

2021. júl. 4. 12:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Lanyok*
2021. júl. 4. 12:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, nagy ritkaság, akinek a csiklója egy borsszemnél nagyobb, és azt se úgy képzeld el, mintha nyélen lógna, és kint lenne egy kis golyó, hanem be van ágyazva a kisajkak felső találkozásánál, és csak a felszíne egy része látható. Izgalmi állapotban egy picit talán megduzzad és kíjjebb emelkedik, de jellemzőbb, hogy keményebbé válik. Alaphelyzetben alig érezhető, nem különül el a környezetétől, ha "feláll", kitapintható, nyelvvel érezhető.

Amúgy meg minden nőé másmilyen.

2021. júl. 4. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!