Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csiklótok nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csiklótok nektek mennyire duzzad meg, ha felizgultok?

Figyelt kérdés

Kb mennyivel lesz nagyobb? Oké, hogy alapból általában tök kicsi, meg el is rejtőzik a bőrök közé, persze van akinek egészen nagyobbacska. Milyen gyakori, hogy másfélszer akkora lesz, ha pl orgazmusotok van, vagy nagyon felizgultok? Olyankor kibújik a "helyéről"? Mekkora lesz úgy (kb, valamihez viszonyítva)?

Mert szerkezetileg olyasmi, mint egy pénisz, csak miniatűr. Péniszből meg van vérpénisz, meg húspénisz.

2018. okt. 11. 21:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem szoktam méregetni, szerintem más sem.
2018. okt. 11. 21:57
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem az volt a kérdés, hogy szoktad-e méregetni. Megtennéd, hogy válaszolsz érdemben is?
2018. okt. 11. 21:58
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg Youtube-on azt a videót, hogy "Az orgazmus szupersztárja a csikló" ott erről is van szó, meg sok egyébről.
2018. okt. 11. 22:28
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszi. Megnéztem. Kár volt. Ez a Janka egyre semmitmondóbb, de mostanra már nem is csinos. Egyetlen kérdésemre sem adta meg a választ.
2018. okt. 11. 22:56
 5/20 anonim ***** válasza:
87%

Ooh akkor sajnálom, hogy nem segítettem vele. A stílusa számomra is idegesítő, de általában jókat mond.

Kérdésedre válaszolva nekem eleve sajnos nagyobb a csiklóm, nem fedi annyira a fityma, de különösebben nem dagad meg, inkább a nagyajkak szoktak, de azok elég látványosan.

2018. okt. 11. 23:00
 6/20 Boszorkány_ ***** válasza:
85%
Láthatóan megdagad, de nem lesz hatalmas.
2018. okt. 21. 21:47
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Most a kedvedért direkt megfigyeltem :D Nem lett hatalmas, de azért megduzzadt, mondjuk fél centiről kb egyre, és nekem egy kicsit kibújt, igen.

25/L

2018. okt. 29. 00:40
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem duzzad meg túlságosan, viszont üveget lehet vágni vele. :3

20L

2018. dec. 31. 20:40
 9/20 anonim ***** válasza:
83%

Előző!

Elképzellek, ahogy dolgozol egy üvegesnél vágó pozícióban... :)

2018. dec. 31. 20:45
 10/20 anonim ***** válasza:
7%
A csikló olyan mint egy pénisz? fúj. biztos el hánynám magam ha elkezdene duzzadni miközben nyalnám a pinát
2018. dec. 31. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!