Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csiklótok nektek mennyire duzzad meg, ha felizgultok?
Kb mennyivel lesz nagyobb? Oké, hogy alapból általában tök kicsi, meg el is rejtőzik a bőrök közé, persze van akinek egészen nagyobbacska. Milyen gyakori, hogy másfélszer akkora lesz, ha pl orgazmusotok van, vagy nagyon felizgultok? Olyankor kibújik a "helyéről"? Mekkora lesz úgy (kb, valamihez viszonyítva)?
Mert szerkezetileg olyasmi, mint egy pénisz, csak miniatűr. Péniszből meg van vérpénisz, meg húspénisz.
Ooh akkor sajnálom, hogy nem segítettem vele. A stílusa számomra is idegesítő, de általában jókat mond.
Kérdésedre válaszolva nekem eleve sajnos nagyobb a csiklóm, nem fedi annyira a fityma, de különösebben nem dagad meg, inkább a nagyajkak szoktak, de azok elég látványosan.
Most a kedvedért direkt megfigyeltem :D Nem lett hatalmas, de azért megduzzadt, mondjuk fél centiről kb egyre, és nekem egy kicsit kibújt, igen.
25/L
Nem duzzad meg túlságosan, viszont üveget lehet vágni vele. :3
20L
Előző!
Elképzellek, ahogy dolgozol egy üvegesnél vágó pozícióban... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!