Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A hokiversenyekben ki szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hokiversenyekben ki szokott győzni?

Figyelt kérdés
Aki először sül el, vagy épp ellenkezőleg, aki megállás nélküli folyamatos önkielégítés mellett utoljára élvez el? Ugye a későbbi szex során a kitartás jobb lenne, de ha a lassúság a cél, lehet csalni is az izgatás lassításával...

2018. okt. 11. 14:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én egyszer csináltam néhány haverral ilyen versenyt.

Két kategóriában volt győztes:

1.Aki tovább bírta.

2.Akinek a legtöbb cucc jött ki.

Ja,és mindenkinek egyforma tempóban kellett csinálnia,így a csalás lehetősége nagyon minimális volt.:)

2018. okt. 21. 22:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Nah, így tényleg nehéz csalni, ha mindenki egyforma tempóban hokizik. Max. a gondolat elterelése segíthet, de nekem az nem mindig sikerült, volt már, hogy más vertre nekem, de már nem tudtam időben szólni, és hát... akaratom ellenére elélveztem.
2018. okt. 22. 10:40
 13/18 anonim ***** válasza:

"Nah, így tényleg nehéz csalni, ha mindenki egyforma tempóban hokizik. "

Ha már verseny, akkor legyen igazságos. Másképp csak szórakozás.

Amúgy én már belementem egyszer ilyen közös hokiba (mindenki szigorúan a saját farkával foglalkozik), és messze nem volt olyan jó, mint gondoltam előtte, sőt, feszült voltam nagyon. Pont emiatt alig bírtam elmenni is, azt a részét megnyertem, de többet köszi, nem.

2018. okt. 22. 11:30
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: mi zavart benne, miért voltál feszült? hiszen a barátoddal voltál - legalábbis gondolom.
2018. okt. 22. 12:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Na,azért olyanba,hogy egymásét verjük ki,én sem mennék bele!:D
2018. okt. 22. 21:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha egymásnak verjük, akkor lehet csalni azzal, hogy gyorsabban vered a másikét :D
2018. okt. 22. 22:04
 17/18 A kérdező kommentje:
16: Jah, ez is egy módszer a csalásra. Persze nem biztos, hogy zokon veszi, ha gyorsabban elélvezteted...
2018. okt. 23. 10:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Amúgy a gyorsabb elélvezés szerintem semmiképpen sem előnyös.

Minél tovább húzod,annál nagyobb lesz a végén a gyönyör,és annál több jön ki.(Legalábbis saját tapasztalat,persze másnál lehet,hogy nem így van.)

2018. okt. 23. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!