Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista lányok altlagosan mennyit mennyit szexeltek egy hónapban?
Figyelt kérdés
2018. okt. 11. 13:35
11/12 anonim válasza:
Ez nagyon változó, ott is vannak lányok, akik nem olyan szerencsések, vagy nem akarnak lefeküdni fűvel-fával. Ami teljesen elfogadott és bevett szokás egyetemeken, hogy kialakulnak fiú-lány barátságok, nappal haverok, este meg dugnak amennyit bírnak. Tudom, mert nekem is volt ilyen lány haverom egyetemen, és sok másikról is tudtam. Érdekes dolognak tartom ezt, mai napig sem értem miért alakult ez így ki. A csajjal, akivel én dugtam, ott is ez volt, hogy én többet éreztem, ő pedig csak egyértelműen ennyit akart. De így is jó volt. Legtöbbünknek szüksége volt egy ilyen szexpartnerre, mert a hormonok tomboltak, sok volt a stressz, kellettek valamilyen szintű társaságok is. A nagy bulizós csajok meg hetente 2-3 különböző fiúval is megdugatták magukat, ha ügyesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!