Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért k**rvázott le egy fiúbarátom azután, hogy kavartam valakivel?
20 éves lány vagyok. 2 éve nem volt kapcsolatom, nem is szeretnék egyenlőre. A két év alatt 3 emberrel feküdtem le, azelőtt pedig csak egyel, a volt párommal.
Tehát 20 év alatt 4 emberrel szexeltem.
Viszont most a legutóbbi alkalommal mikor a törzshelyünkön összemelegedtem egy sráccal és nála aludtam, másnap a fiú haverom üzenetben lek**rvázott és elhordott minden sz#rnak.
Jogosan? Miért tette? Van barátnője már jóideje, tehát kétlem, hogy féltékeny lenne... Egyébként kötözködős típus, de eddig sose mondott ilyet rám...
A pasik nem a barátaid, ami egy rohadt nagy tanulság minden lánynak/nőnek...
A többségüknek a női-férfi kapcsolatok kizárólag a birtoklásról és kisajátításról szólnak, márpedig az a nő, aki (a "logikájukkal" élve) hagyja, hogy kisajátítsák, rögtön egy senki lesz a szemükben. Csinálhatsz bármit, ismerheted őket akármilyen régről, te elsősorban nem a barátjuk vagy, hanem egy nő, márpedig ha nem az ő kis ideáik szerint éled az életedet, akkor ellened fognak fordulni. A másik lehetőség meg, hogy többet akarnak tőled, ezért barátságot színlelnek...
Szarj rá, lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!