Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért k**rvázott le egy fiúbarátom azután, hogy kavartam valakivel?
20 éves lány vagyok. 2 éve nem volt kapcsolatom, nem is szeretnék egyenlőre. A két év alatt 3 emberrel feküdtem le, azelőtt pedig csak egyel, a volt párommal.
Tehát 20 év alatt 4 emberrel szexeltem.
Viszont most a legutóbbi alkalommal mikor a törzshelyünkön összemelegedtem egy sráccal és nála aludtam, másnap a fiú haverom üzenetben lek**rvázott és elhordott minden sz#rnak.
Jogosan? Miért tette? Van barátnője már jóideje, tehát kétlem, hogy féltékeny lenne... Egyébként kötözködős típus, de eddig sose mondott ilyet rám...
Te Felhőcske! Te kissé álszent vagy... A második oldalon te is azon vagy, miért nem sikerült dugnod az ismerősöddel meg odaírták, hogy ha szexelni akarsz majd, akkor meg fogod keresni azt a valakit, azt ígérted. 😁
A szex mindenkinek szükséglete, ez nem olcsó nőség. :)
Azért kur ázott le, mert féltékeny.
Nem 20 év alatt feküdtél le 4 fiúval, hanem amióta elkezdted. Tehát az elmúlt három évben szexeltél négy pasival.
Kikkel feküdtél le, egyéjszakások voltak? Ha kapcsolat nem is, miért nem vki tartós szexre? Összemelegedtél egy idegennel, felmentél hozzá? Gondolom azt hitte, hogy vele is dugtál.
Gondolom nem fér bele az erkölcsi normáiba, amit te csinálsz. Dd akkor sem qrva, hanem legfeljebb ribinek nevezhetne, mert ugye nem kaptál érte semmit. (Jó leszámítva a jó éjszakákat )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!