Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy itt mindenkinek +17 farka van?
Figyelt kérdés
Miért kell ennyire gáznak lenni hogy nem merik a pasik felvállalni hogy mekkora2018. okt. 10. 10:45
1/24 anonim válasza:
Én felvállalom
17 cm :-D
Ja nem kisebb
2/24 anonim válasza:
Mindenkinek? Ennél h*lyébb kérdést se láttam még itt. A napi 10 #piciapöcörőmmitcsináljak kérdéssel mi van?
3/24 anonim válasza:
én fel vállalom hogy 19. miért irogassam hogy 14 ha nem annyi? azt is bevallom hogy mikor először látta csaj nem hitte el hogy 20 alatt van, megmértem utána megmértem egy év alatt 100x. szóval biztos annyi, mert foggyos gyerek módjára csodáltam magam. De ma ez nem zavar. Mindenkinek volt és van is vmi foggyossága. Hazudni meg nagyon fölösleges ilyen témában szoval nem fogok
4/24 anonim válasza:
Pont ugyan azon okból, amiért az ország is jobban teljesít, dübörög a gazdaság, kiváló az oktatás és az egészségügy, nincs korrupció és mindenki elégedett.
A válasz: mert hazug g@$%&cik
5/24 anonim válasza:
Nem mindenkinek. Nekem például csak egy van.
6/24 anonim válasza:
Sőt még aggódnak hogy kicsi nekik. Nem tudom mit akarnak, lóméretűt? L.
7/24 anonim válasza:
Nem tudom, nem láttam másét, de nyilván akinek kis szar, az nem szereti hangoztatni, lol
8/24 anonim válasza:
Felvállalom, hogy nekem 18 cm .
9/24 anonim válasza:
Megint egy kicsit hátulról, de csak fütyi méregetés a cél.
Harapnak is rá a zsebhokizó gyerekek.
10/24 anonim válasza:
Én mindig bevallottam, hogy 14/4. Érdekes módon még senki sem panaszkodott rá. Használni tudni kell, ez a titka. Hiába a nagy ha gyorstüzelő, önző balfék vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!